A Hugo Boss márkáról

A Hugo Boss márka a luxus és a minőségi férfidivat, kiegészítők és kozmetikumok szinonimája. A prémium minőségű alapanyagoknak és a német precizitásnak köszönhetően már a kezdetektől keresetté vált.

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire. A kozmetikai termékek előállítása során is ez az alapelv érvényesül, így fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Az előbb említett tények miatt napjainkban lényegében a Hugo Boss uralja a férfidivat világát, ugyanakkor parfümöt vagy különleges ruhadarabokat manapság a nők is választhatnak maguknak a kínálatából.

Hugo Boss első parfümje a 20. század 90-es éveiben született, és jelenleg a márka több modern női és férfi parfümsorozattal is jelen van a piacon, amelyek mind napjaink életstílusához igazodnak. A precízen megalkotott Hugo Boss parfümök úgy tükrözik viselőjük erős egyéniségét, hogy közben szépségüket is hangsúlyozzák.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Választott már
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Az illat fajtája
Kinek?
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   4

Hugo BOSS: Legyen a saját stílusa főnöke

Manapság nehezen találni olyan embert, aki ne ismerné a Hugo Boss márkát. Közel 100 éves fennállása alatt a Hugo Boss a 20 varrónőt foglalkoztató kisvállalkozásból olyan divatóriássá nőtte ki magát, mely a világ high-end ruházatának és parfümjeinek egyik vezetője lett. A Hugo Boss a világ több mint 127 országában közel 15 ezer alkalmazottat foglalkoztat.

A Hugo Boss márka széles portfólióját és csúcsminőségét azzal az elvárással tetőzte, mely azt ígéretet hordozza, hogy a Hugo Boss márka vásárlóinak minden helyzetben és minden körülmények között tökéletesen öltözöttnek kell lenniük. Legyen az akár Hugo Boss öltöny, Hugo Boss cipő, férfi vagy női parfüm, a Hugo Boss márka minden egyes darabjának mindig tökéletesen kell mutatnia a vásárlón. A Hugo Boss márka know-how abban a németországi Metzingenben koncentrálódik, ahol évekkel ezelőtt a története kezdődött.

A Hugo Boss márka gyökerei

Hugo Ferdinand Boss a saját fehérnemű üzletet vezető Heinrich Boss és felesége, Luise ötödik gyermekeként született 1885. július 8-án. A divattervező Hugo Boss saját ruhagyárát, melyben 20-30 varrónőt foglalkoztatott, 1924-ben nyitotta meg. A Hugo Boss márka termelése pedig a teljes öltözéket felölelte.

A világban zajló események ellenére, melyek az évek során a márkát sem kerülték el és az adott időben meghatározták, a Hugo Boss brand a mai napig fennmaradt. Mindenesetre pont a jelen, valamint az, amit a vásárlóinak kínál, teszi a Hugo Boss márkát azzá, ami.

Hugo Boss, mint HUGO és BOSS

Egészen 2018 tavaszáig a Hugo Boss szemüvegek, parfümök, a Hugo Boss órák, ruhák, a Hugo Boss öltönyök, de még a Hugo Boss papucsok is egyetlen logó és a Hugo Boss márka alatt voltak fellelhetők. 2018 tavaszától azonban a Hugo Boss portfólió a BOSS és a HUGO márkákra vált szét. Mindkettő a Hugo Boss márka magas minőségi követelményeinek megfelelő ruházatot, kiegészítőket és parfümöket kínál. Ez a szétválás csak azoknak az adott célcsoportoknak az igényeit kívánja még jobban teljesíteni, melyek számára a kollekciók készülnek. Önnek melyik tetszik jobban?

Hugo. Boss.

A BOSS márka alatt elsősorban a csúcsminőségű business ruházat, valamint a női és férfi szabadidő divat található. A Hugo Boss férfi órák, ruhák, Hugo Boss BOSS parfümök, de a BOSS márka portfóliójába tartozó minden más termék esetén is, elsődlegesen meghatározó a kifinomultság, a mindig első osztályú minőség és dizájn.

Azok számára, aki jobban szeretik az irányt mutatni, mint követni, itt a Hugo Boss HUGO kollekció. Nemcsak a mindennapi ruházatban, de a női Hugo Boss HUGO parfümökben, órákban vagy akár a tornacipőkben is a merész hozzáállás és lezserség tükröződik. A Hugo Boss HUGO elsősorban a fiatal vásárlókat szólítja meg.

Hugo Boss parfümök

A Hugo Boss BOSS és a Hugo Boss HUGO márka Hugo Boss parfümjei hosszú idő óta fokozottan közkedveltek. A Hugo Boss borotválkozás utáni arcvíz, illetve dezodor viszont remekül kiegészíti a Hugo Boss EDT és EDP illatát.

HUGO BOSS férfi parfümök

A Hugo Boss ikonikus férfi parfümjei között ott találjuk a Hugo Boss BOSS Bottled kollekciót is. Bestseller a Hugo Boss Bottled Eau de Toilette, melynek alapján egy egész sor további változat született. A Hugo Boss Night, a Hugo Boss Bottled Intense, a Hugo Boss Bottled Unlimited és a Tonic vagy az Oud változatok is világszerte a férfiak kedvencei.

A BOSS Bottled kollekcióból a borotválkozás utáni arcvizek és dezodorok sem hiányoznak. A Hugo Boss ajándékszett minden modern férfi számára garantáltan tökéletes ajándék.

A Hugo Boss további, rendkívül sikeres és a férfiak érzékeit meghódító sorozatának élén a Hugo Boss BOSS The Scent  Eau de Toilette áll, aminek megjelentek a csábító változatai is, azaz a Boss The Scent Private Accord, a még mélyebb Boss The Scent Absolute, illetve a Boss The Scent Intense.

A Hugo Boss parfümök a férfiak fiatalabb generációjának polcain is megtalálhatók. A Hugo Boss HUGO parfümök nekik készültek. Ők az igazi illatukat a Hugo Boss HUGO Man, a HUGO Just Different, a HUGO Reserved vagy a HUGO Iced kollekciókban találják meg.

Hugo BOSS női parfümök

A női Hugo Boss parfümök ugyanúgy a luxus szinonimái, mint a férfi Hugo Boss parfümök. A Hugo Boss BOSS Ma Vie parfüm lágyságával és eleganciájával bűvöli el a hölgyeket. A BOSS Ma Vie Eau de Parfum és Eau de Toilette egyaránt közkedvelt, és nem csoda, hogy a parfümvilág ikonjai közé tartoznak. A Boss The Scent For Her a másik olyan átfogó vonal, ami a Boss The Scent For Him névre keresztelt, férfi ellenpárjával együtt bestseller lett a piacon.

Ezt az egész kollekciót ellenállhatatlan érzékiség hatja át. Ide tartozik az első és egyedülálló Boss The Scent Eau de Parfum, a mélyebb és intenzívebb Boss The Scent Absolute és a Boss The Scent Intense, valamint a vágyakozással teli Boss The Scent Private Accord Eau de Parfum is. Bármelyik Hugo Boss parfüm mellett is dönt, az mindig érzéki jutalom lesz önnek, illetve tökéletes ajándék a szeretteinek.  

teljes szöveg szöveg elrejtése