House 99 Sharp Cutborotválkozó szappan

House 99 Sharp Cut borotválkozó szappan
House 99 Sharp Cut borotválkozó szappan
50 g
6 190Ft

Kód: H990013 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

House 99 Sharp Cut termékleírás
Tulajdonságok

Néha kinézhet ugyan kissé gondozatlanul, de amennyiben a szakáll tökéletes alakjáról van szó, nincs kompromisszum!. Adja meg a szakállának a legjobb gondoskodást és használjon House 99 Sharp Cut minőségi borotvahabot.

Ez a puha krémes rudacska úgy felemeli a szakáll szőrzetét, hogy azonnal borotválni lehet. A készítmény használata lehetővé teszi, hogy az arc csak egy bizonyos részét borotváljuk és ezzel a kívánt megjelenést érjük el.

Tulajdonságok:

  • megemeli a szakáll szőrzetét, ezzel segíti a kényelmes borotválkozást és ápolást
  • csökkenti az arcbőr megvágásának lehetőségét, a szőrzet benövését és a pattanások keletkezését
  • hidratálja és rugalmassá teszi a bőrt
  • a borotvapamacs alternatívája
  • előállítását a professzionális borbélyok és David Beckham 2011-ben viselt szakálla inspirálta

Összetétel:

  • glicerin alapú polimerek – megkötik a vizet
  • quinoa – táplálja és finomítja a bőrt
  • spirulina – chlorifill és ásványi anyagokat tartalmazó zöld moszat

Hogyan használjuk:
Reggel vagy este vigye fel a nedves bőrre, kenje szét az arcán és borotválkozzon meg. Ezt követően langyos vízzel öblítse le.

Tulajdonságok

Konzisztencia
szappan
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra

House 99 a márkáról

David Beckham, a futball- és divatlegenda, új férfi kozmetikai márkát mutatott be: „Arcápolás alatt nem csak azt értem, hogy hogyan néznek ki, hanem elsősorban azt, hogy hogyan érzik magukat“, mondja Beckham. A House 99 férfi kozmetika így mindenekelőtt a kényelemérzéséről, de egyben az új dolgok kipróbálásáról és a saját külső tökéletesítéséről szól: „A House 99-et a férfiak inspirálására alkottam, hogy ne féljenek kipróbálni valami újat, és hogy odahaza ugyanolyan jól érezzék magukat, mint amikor kilépnek a fodrászüzletből.“

David a L’Oréal márkával együttműködve hónapokat töltött a tökéletes összetétel és az alapanyagok tesztelésével, amit nemcsak a laboratóriumokban, de a professzionális fodrászoknál a fodrászszalonokban is elvégeztek. Sok időt fordítottak arra, hogy olyan kutatásokat végezzenek, amik alapján valóban minőségi termékek születtek, melyek segítségével pontosan olyan lehet a megjelenése, mint amilyenre vágyik.

Értékelés House 99 Sharp Cut