House 99 Cool Off

dezodor 48h

House 99 Cool Off dezodor 48h
House 99 Cool Off dezodor 48h
House 99 Cool Off dezodor 48h
House 99 Cool Off dezodor 48h
150 ml
6 890Ft

Kód: H990007 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 05. 28.
Személyes átvétel
kedd 2019. 05. 28.
House 99 Cool Off
150 ml | 6 890Ft

House 99 Cool Off kozmetika leírása

Minden egyes nap, mind a munka, mind a szabadidő vonatkozásában, számtalan kalandot kínál. A House 99 Cool Off férfi dezodort az aktív férfiak modern életstílusához fejlesztették ki. Megbízható 48 órás kényelmet és izzadás elleni védelmet nyújt.

David élete mindennapi edzésekkel, meccsekkel és interjúkkal van tele, és ez nem kis megterhelést jelent számára. Ezért a hosszantartó hatású dezodor egyszerűen nélkülözhetetlen számára.

Tulajdonságai:

  • frissességet ad, de izzadásgátlóként is hat, és csökkenti az izzadást
  • nagyobb megterhelés mellett is 48 órás védelmet nyújt
  • nem irritálja a bőrt, és környezetkímélő
  • nem hagy nyomot a ruházaton

Összetétele:

  • magnézium-oxid – meggátolja a kellemetlen szag megjelenését
  • alkohol- és alumíniummentes

Alkalmazása:
Használat előtt alaposan rázza fel, és permetezze 15 cm távolságból a hónalj bőrére.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Csomagolás
dezodor szpré

House 99 a márkáról

David Beckham, a futball- és divatlegenda, új férfi kozmetikai márkát mutatott be: „Arcápolás alatt nem csak azt értem, hogy hogyan néznek ki, hanem elsősorban azt, hogy hogyan érzik magukat“, mondja Beckham. A House 99 férfi kozmetika így mindenekelőtt a kényelemérzéséről, de egyben az új dolgok kipróbálásáról és a saját külső tökéletesítéséről szól: „A House 99-et a férfiak inspirálására alkottam, hogy ne féljenek kipróbálni valami újat, és hogy odahaza ugyanolyan jól érezzék magukat, mint amikor kilépnek a fodrászüzletből.“

David a L’Oréal márkával együttműködve hónapokat töltött a tökéletes összetétel és az alapanyagok tesztelésével, amit nemcsak a laboratóriumokban, de a professzionális fodrászoknál a fodrászszalonokban is elvégeztek. Sok időt fordítottak arra, hogy olyan kutatásokat végezzenek, amik alapján valóban minőségi termékek születtek, melyek segítségével pontosan olyan lehet a megjelenése, mint amilyenre vágyik.