HoubigantCologne Intense Eau de Parfum uraknak

Houbigant Cologne Intense Eau de Parfum uraknak
Houbigant Cologne Intense Eau de Parfum uraknak
100 ml
45 500Ft

Több mint 5 db a raktáron | 45 500,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: HBG0135
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Ne hagyja, hogy bármi megállítsa: élvezze az élénkítő hatást bármilyen helyzetben! A férfi Houbigant Cologne Intense Eau de Parfum az érzékek szintjén hatva azonnali energialöketet ad. Hatása annyira frissítő, hogy vele minden akadályt könnyedén és magabiztosan vehet.

  • citrusos illat
  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • minden modern úriember értékelni fogja
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • friss illat meleg időre

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, petitgrain, citrom, keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, levendula, tárkony
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tömjén, maté
Az illat fajtája
citrusos, aromás

A Houbigant niche parfümök a piac igazi gyöngyszemei. A Houbigant ugyanis a legrégebbi parfümudvar, melyet 1775-ben alapítottak Franciaországban. E márka története igen gazdag, s a Houbigant parfümök az évszázadok során nagyon kedveltek lettek az európai uralkodók udvaraiban. A legendás Houbigant Quelques Fleurs virágos parfümöt a parfümök világúttörőjének tartják.

Amennyiben igazi luxust keres, és szeretne magának vagy szeretteinek valami kivételeset vásárolni, az egyértelmű választást a Houbigant parfümök jelentik. E kiválóan gazdag illatokat a hagyományos francia parfümmesterséggel összhangban alkotják meg. A Houbigant parfümök illata nagyon elegáns, vonzó, és képes nagy hatást tenni a környezetre. Válassza a valódi minőséget, és hagyja, hogy a Houbigant niche parfümök varázslatos illata elragadja!