Lakásillatosító trendek napjainkban

 Ahogy a parfümjeink között is az évszakok vagy éppen kedvünk szerint váltogatunk, az otthonunk illatát is megváltoztathatjuk. Egy megfelelően választott lakásillatosítóval nemcsak meghitt légkört, hanem tisztább levegőt is varázsolhatunk. 

Trend 1: Természetes viaszok

A kellemes illatélményért, ráadásul a levegő minőségi változásának kockázata nélkül válasszon a természetes viaszokból készült gyertyák közül. A szójagyertyák használata 90%-kal kevesebb kormot eredményez, mint a paraffinos gyertyák.
 
Az intenzív illatok kedvelői pedig inkább otthon maradnak, ha beszereznek egy kókuszviaszból készült gyertyát. Ez a természetes anyag képes nagy mennyiségű illatot tárolni, és aromája hosszan érezhető az eloltása után is.

Trend 2: A csomagolások második élete

Jó minőségű kidolgozásuknak és eredeti megjelenésüknek köszönhetően a gyertyák csomagolása szinte kínálkozik a háztartásban való további felhasználásukra. Elég az üveget a nem elégett viaszmaradvánnyal betenni a fagyasztóba néhány órára. Ezután könnyen eltávolíthatja belőle a viaszt és a kanóc rögzítőjét is egy kés segítségével.
Az üvegből nagyszerű segédeszköz lehet a sminkek és a sminkecsetek rendszerezéséhez. Jól szolgálhat kisebb kaktuszok és fűszernövények cserepeként is, de a konyhában is hasznos lesz.

Trend 3: Az otthon tisztasága

A utóbbi évek legnépszerűbb darabjai a katalitikus lámpák. Égőjét elég csak a szükséges időre meggyújtani, amíg felmelegszik, és pár perc múlva el is olthatja. Az ezt követő katalitikus reakció során molekulák szabadulnak fel, amelyek semlegesítik a kellemetlen baktériumokat és szagokat. Otthona így nemcsak illatos, hanem egészségesebb is lesz.
 
A lámpa tisztító tulajdonságait elsősorban az allergiások, a házi kiskedvencek tulajdonosai vagy a szenvedélyes szakácsok fogják értékelni.

Trend 4: Felfrissülés és illat egyben

A friss levegő modern megoldását hozzák az ultrahangos diffúzorok. Egyenletesen felfrissítik a helyiséget finom vízpárával, és kellemes légkört teremtenek az esszenciális olajoknak köszönhetően. Ráadásul egy szép dizájnos kiegészítőről van szó, amely minden helyiségbe illik.
 
A legújabb szónikus diffúzorok a tompított fényükkel pozitívan stimulálják az érzékeket.
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Lakásillatosító fajtája
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   136
  •   36
  •   22
  •   15
  •   24
Bestsellerek