Holika Holika Watermelon 96% gél az intenzíven hidratált és frissítő bőrért

Holika Holika Watermelon 96% gél az intenzíven hidratált és frissítő bőrért
Holika Holika Watermelon 96% gél az intenzíven hidratált és frissítő bőrért
390 ml

Kód: HLK01975 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Holika Holika Watermelon 96%
Tulajdonságok

A minőségi Holika Holika Watermelon 96% testápoló gél a teljes testfelület bőrét ápolja, kifeszíti a bőrt és komfortérzetet biztosít számára.

Tulajdonságok:

  • gyorsan felszívódik és azonnal szárad
  • mélyrehatóan hidratál és táplál
  • megakadályozza a bőr kiszáradását

Használata:
Vigye fel a problémás helyekre és gyengéden masszírozva dörzsölje be a bőrébe. Minél több időt fordít az érintett területek masszírozására, annál jobban észrevehető lesz az eredmény.

Tulajdonságok

Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatóanyag
aloe vera, panthenollal

Holika Holika a márkáról

A Holika Holika egy viszonylag fiatal, koreai dekoratív és ápoló kozmetikai márka, amely a minden nőben ott rejlő szépség feltárását tűzte ki célul. A céget 2010-ben, Koreában alapították, és azóta a piacon világszerte nagy sikerrel terjeszkedik. A Holika Holika márka kiváló minőségű termékeket kínál, kedvező áron. E termékek kitűnő minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek biztosítják minden nő valóban optimális szépségápolását.
A Holika Holika termékek megkapóak, vonzó, dizájnos csomagolásuk révén is, amely elsősorban a fiatal fogyasztókat és azok modern életstílusát célozza meg. A Holika Holika kínálatot testápoló készítmények, tusfürdők, bőrtisztítók, BB krémek, arcszérumok, szemránckrémek, maszkok, stb. alkotják.  Nem hiányoznak a kedvelt, az Ön természetes szépségét és báját hatványozó, dekoratív kozmetikumok sem.

Értékelés Holika Holika Watermelon 96%