Skip to main content

Holika HolikaPig Nose Clear Blackhead tisztító tapasz az orr eltömődött pórusaira

2×
Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead tisztító tapasz az orr eltömődött pórusaira
Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead tisztító tapasz az orr eltömődött pórusaira
1 db
1 420Ft

Raktáron | 1 420,00Ft / 1 db, áfával | Kód: HLK01830
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Szabaduljon meg az orra összes hibájától, a mitesszerektől és a fehér pattanásoktól. A háromlépésű Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead tisztítótapasz még a legmélyebb üledékeket is képes eltávolítani a tág pórusokból.

Könnyű és gyors használatának köszönhetően az arcbőre pár pillanat alatt ismét tiszta, sima és üde lesz.

Tulajdonságai:

  • megnyitja és mélyrehatóan tisztítja a pórusokat
  • eltünteti a mitesszereket és a fehér pattanásokat
  • eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • összehúzza a pórusokat és kisimítja az arcbőrt
  • kellemesen felfrissíti az arcot

Alkalmazása:
1. lépés: Tegye fel az 1. sz. tapaszt az orr tiszta bőrére és hagyja 15-20 percig hatni. Ezután lassan távolítsa el a tapaszt és törölje ki az összes szennyeződést a pórusokból.
2. lépés: Nedvesítse be az orrát vízzel, szorítsa rá a 2. sz. tapaszt. 10-15 perc után a szélénél fogva lassan húzza le a tapaszt.
3. lépés: Helyezze az orrára a 3. sz. tapaszt, majd ismét 10-15 perc után távolítsa el. A krém maradékát paskolja gyengéden az ujjaival a bőrbe.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
problematikus
Hatás
akné ellen, mitesszerek ellen
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

A Holika Holika egy viszonylag fiatal, koreai dekoratív és ápoló kozmetikai márka, amely a minden nőben ott rejlő szépség feltárását tűzte ki célul. A céget 2010-ben, Koreában alapították, és azóta a piacon világszerte nagy sikerrel terjeszkedik. A Holika Holika márka kiváló minőségű termékeket kínál, kedvező áron. E termékek kitűnő minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek biztosítják minden nő valóban optimális szépségápolását.
A Holika Holika termékek megkapóak, vonzó, dizájnos csomagolásuk révén is, amely elsősorban a fiatal fogyasztókat és azok modern életstílusát célozza meg. A Holika Holika kínálatot testápoló készítmények, tusfürdők, bőrtisztítók, BB krémek, arcszérumok, szemránckrémek, maszkok, stb. alkotják.  Nem hiányoznak a kedvelt, az Ön természetes szépségét és báját hatványozó, dekoratív kozmetikumok sem.