Holika Holika Pig Nose Bleack Headtisztító tapasz az orr eltömődött pórusaira

Holika Holika Pig Nose Bleack Head tisztító tapasz az orr eltömődött pórusaira
Holika Holika Pig Nose Bleack Head tisztító tapasz az orr eltömődött pórusaira
3 db

Kód: HLK01830 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Holika Holika Pig Nose Bleack Head termékleírás

Szabaduljon meg az orra összes hibájától, a mitesszerektől és a fehér pattanásoktól. A háromlépésű Holika Holika Pig Nose Black Head tisztítótapasz még a legmélyebb üledékeket is képes eltávolítani a tág pórusokból.

Könnyű és gyors használatának köszönhetően az arcbőre pár pillanat alatt ismét tiszta, sima és üde lesz.

Tulajdonságai:

  • megnyitja és mélyrehatóan tisztítja a pórusokat
  • eltünteti a mitesszereket és a fehér pattanásokat
  • eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • összehúzza a pórusokat és kisimítja az arcbőrt
  • kellemesen felfrissíti az arcot

Alkalmazása:
1. lépés: Tegye fel az 1. sz. tapaszt az orr tiszta bőrére és hagyja 15-20 percig hatni. Ezután lassan távolítsa el a tapaszt és törölje ki az összes szennyeződést a pórusokból.
2. lépés: Nedvesítse be az orrát vízzel, szorítsa rá a 2. sz. tapaszt. 10-15 perc után a szélénél fogva lassan húzza le a tapaszt.
3. lépés: Helyezze az orrára a 3. sz. tapaszt, majd ismét 10-15 perc után távolítsa el. A krém maradékát paskolja gyengéden az ujjaival a bőrbe.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
problematikus
Hatás
akné ellen, mitesszerek ellen
Kor
minden korosztálynak
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

Holika Holika a márkáról

A Holika Holika egy viszonylag fiatal, koreai dekoratív és ápoló kozmetikai márka, amely a minden nőben ott rejlő szépség feltárását tűzte ki célul. A céget 2010-ben, Koreában alapították, és azóta a piacon világszerte nagy sikerrel terjeszkedik. A Holika Holika márka kiváló minőségű termékeket kínál, kedvező áron. E termékek kitűnő minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek biztosítják minden nő valóban optimális szépségápolását.
A Holika Holika termékek megkapóak, vonzó, dizájnos csomagolásuk révén is, amely elsősorban a fiatal fogyasztókat és azok modern életstílusát célozza meg. A Holika Holika kínálatot testápoló készítmények, tusfürdők, bőrtisztítók, BB krémek, arcszérumok, szemránckrémek, maszkok, stb. alkotják.  Nem hiányoznak a kedvelt, az Ön természetes szépségét és báját hatványozó, dekoratív kozmetikumok sem.

Értékelés Holika Holika Pig Nose Bleack Head