Holika HolikaAloe Soothing Essence hidratáló napozó gél SPF 50+

Holika Holika Aloe Soothing Essence hidratáló napozó gél SPF 50+
Holika Holika Aloe Soothing Essence hidratáló napozó gél SPF 50+
100 ml

Kód: HLK02132 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás Holika Holika Aloe Soothing Essence
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Holika Holika Aloe Soothing Essence napvédő készítmény napon tartózkodás esetén elengedhetetlen kelléke a bőrápolásnak.

Tulajdonságok:

  • UVA és UVB sugárzástól is védi a bőrt
  • intenzíven hidratál
  • arcra és testre is használható
  • vízálló készítmény

Összetétel:

  • titán-oxid -UVA és UVB sugárzás elleni védelmet biztosít

Használata:
A készítményt kb. 20 perccel azt megelőzően alkalmazza, hogy a bőrt naphatás érné. Főleg izzadás esetén, fürdés vagy törölközés után a védettség megőrzése érdekében ismételje meg a felvitelt.

Fontos figyelmeztetések

Még napozás előtt használja a fényvédő terméket. A védelem fenntartása érdekében gyakran ismételje a szer alkalmazását, különösen izzadás, úszás vagy törölközés után. Fényvédő termék használata mellett se tartózkodjon túl sokáig a napon!

Teljes szöveg

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Arcbőrtípus
érzékeny, minden bőrtípusra
Bőrtípus
érzékeny, minden bőrtípusra
Védőfaktor
nagyon magas védelem (SPF 50+)
Hatás
Nyugtatás, védelem a külső hatásokkal szemben
Hatóanyag
aloe vera
Hatás
vízállóság

Holika Holika a márkáról

A Holika Holika egy viszonylag fiatal, koreai dekoratív és ápoló kozmetikai márka, amely a minden nőben ott rejlő szépség feltárását tűzte ki célul. A céget 2010-ben, Koreában alapították, és azóta a piacon világszerte nagy sikerrel terjeszkedik. A Holika Holika márka kiváló minőségű termékeket kínál, kedvező áron. E termékek kitűnő minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek biztosítják minden nő valóban optimális szépségápolását.
A Holika Holika termékek megkapóak, vonzó, dizájnos csomagolásuk révén is, amely elsősorban a fiatal fogyasztókat és azok modern életstílusát célozza meg. A Holika Holika kínálatot testápoló készítmények, tusfürdők, bőrtisztítók, BB krémek, arcszérumok, szemránckrémek, maszkok, stb. alkotják.  Nem hiányoznak a kedvelt, az Ön természetes szépségét és báját hatványozó, dekoratív kozmetikumok sem.

Értékelés Holika Holika Aloe Soothing Essence