Ugrás a fő tartalomhoz
HERMÈS Voyage d'Hermès Eau de Toilette utántölthető unisex
HERMÈS Voyage d'Hermès Eau de Toilette utántölthető unisex
Az illat fajtájavirágos, fás

AZ ALKOTÁS
A Jean-Claude Ellena parfümkészítő által 2010-ben megalkotott Voyage d’Hermès a felfedezésre, találkozásra és megosztásra szóló meghívó. A férfiak és nők számára egyaránt kellemes kompozíció a ház és az utazás között fennálló szoros és eredeti kapcsolatról mesél.

ILLATJEGYEK
A friss fás Voyage d’Hermès piperevíz a borókabogyó lendületét kombinálja a cédrusfa erejével.

ETIKA
A Voyage d’Hermès piperevíz utántöltő lehetővé teszi a 35 ml-es üveg újratöltését. Ez a környezettudatosság elválaszthatatlan a tartós használatra tervezett tárgytól.

HERMÈS-JEGYEK
Amióta Thierry Hermès 1837-ben Párizsban megalapította lószerszám- és nyereggyárát, a Hermès a közlekedés területének kézműves szereplője és az utazás támogatója. Ez a témakör ihleti az alkotásokat és hatja át a ház kultúráját.„Felfedezésre, találkozásra, megosztásra csábít.” – Jean-Claude Ellena

A képzelet világából táplálkozó Voyage d’Hermès a ház utazáshoz fűződő szoros és egyedülálló kapcsolatát ábrázolja. Az egymással ellentétes és egymást kiegészítő összetevők, valamint a szokatlan párosítások játékából születik az üde fás, pézsmás, ismerős és meglepő illat, amely a lendület és a mozdulatlanság határán egyensúlyoz, így egyszerre férfias és nőies. Philippe Mouquet, az Hermès tervezője egy hordozható üveget készített a Voyage d’Hermès illatnak az utazásokhoz, a mobilitás jegyében.

HERMÈSVoyage d'Hermès Eau de Toilette utántölthető unisex

4×
Ingyenes kiszállítás
Új
200 ml
71 630Ft

Raktáron | 35 815,00Ft / 100 ml, áfával | Kód:

Minden HERMÈS terméket ingyen csomagolunk Önnek műanyagmentes, környezetbarát és újrahasznosított csomagolásba.

1
Express One Hungary
szerda 2024. 05. 22.
Személyes átvétel
kedd 2024. 05. 21.