Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2016

parfüm uraknak 75 ml

Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2016 parfüm uraknak 75 ml
Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2016 parfüm uraknak 75 ml
parfüm uraknak 75 ml
29 240Ft

Kód: HER1097 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 06. 27.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 06. 27.
Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2016
parfüm uraknak 75 ml | 29 240Ft

Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2016 parfüm leírása

A HermesTerre d'Hermes H Bottle Limited Edition 2016 parfüm egy olyan kifejezetten férfias illattal rendelkezik, mely Önt önbizalommal tölti fel a nap minden szakaszában.

  • fás illat
  • individualista férfinak
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Fej
grapefruit, narancs
Szív
kovakő
Alap
benzoin, fás tónusok, tölgymoha
Az illat fajtája
fás, fűszeres

Hermès a márkáról

A Hermès francia márkának rendkívül érdekes a múltja. A 19. század harmincas éveiben, Thierry Hermès által alapított társaság ugyanis eredetileg lónyergeket, lószerszámot és egyéb lovas felszereléseket gyártott. Később azonban más bőrtermékeket (táskákat, öveket, stb.), kabrio tetőket, órákat, selyemsálakat, végül pedig luxus férfi és női kozmetikumokat is kezdett kínálni.
A híres Edmond Roudnitska által alkotott első illatot, az Eau d'Hermést 1951-ben mutatták be. A legnagyobb sikert azonban a Calèche és az Eau d’Hermès érték el, ez utóbbit tartják a francia parfümművészet egyik csúcspontjának. 2004 óta a Hermès alkalmazásában dolgozik Jean-Claude Ellena, „az érzelmek mestere”, a népszerű Un Jardin en Méditerrannée vagy a Jour d'Hermès alkotója.
Aligha meglepő, hogy számos Hermès parfümöt a bőr illata inspirált (egyébként bizonyos flakonokat is bőr díszít). Ezek a parfümök üdék, érzékiek, merészek és rafináltak. Mindegyikük igazi műalkotás, amely pusztán azért jött létre, hogy érzéki örömöket szerezzen. Nem meglepő, hogy számos jelentős díjat nyertek, és olyan hollywoodi sztárok is használják őket, mint például Jessica Alba, Gwyneth Paltrow vagy Sofia Vergara. Eredetiség, harmónia, zsenialitás - ez a Hermès!
A Hermès a parfümökön kívül exkluzív kozmetikai szetteket is készít, melyek borotvahabokat, tusfürdőket, testápolókat és egyéb kiváló minőségű készítményeket tartalmaznak. Ha tehát szerettei közül valakinek valóban rendkívüli ajándékkal kíván örömöt szerezni, ne habozzon!
A Hermès márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretik a bőr illatát, igényesek, nem érik be kevéssel, és nincs problémájuk a luxus megfizetésével.

Értékelés Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2016

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!