HermèsTerre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2017 parfüm uraknak

Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2017 parfüm uraknak
Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2017 parfüm uraknak
75 ml

Kód: HER1346 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2017
Összetétel

Ismerje meg az üvegcsébe rejtett luxust! A férfi Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2017 parfüm jellegzetes illatával kiemelkedik a többi parfüm közül, és gondoskodik a figyelemről, amelyet Ön megérdemel.

  • fás illat
  • citrusos illat
  • azokon a férfiakon bontakozik ki a legjobban, akik mernek önmaguk lenni
  • luxusillat igényesek számára
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Az illat fajtája
fás

Hermès a márkáról

A bőrtáskáiról és selyemsáljairól híres, francia Hermès márka világszerte a luxus szimbóluma. A márka az első osztályú minőségre, a precizitásra és az eleganciára esküszik, mindez pedig természetesen az Hermès parfümökben is megjelenik.

A márka története az 1837-es évig nyúlik vissza, amikor Thierry Hermès megnyitotta első üzletét, és az Hermès márkanév alatt első osztályú nyergeket, kantárokat és más lovasfelszereléseket kezdett árulni. Azonban az idő múltával a lovaskocsikat felváltották az automobilok, ehhez pedig a márka is alkalmazkodott, így bőrtáskákat és hátizsákokat kezdett készíteni. Az ikonikus Kelly bag, amelynek tervezésében Jane Birkin színésznő is közreműködött, és Grace Kelly színésznőről, a monacói hercegnéről nevezték el, a mai napig minden idők leghíresebb táskái közé tartozik.

Az Hermès első parfümje a múlt század közepén látta meg a napvilágot, mára pedig a márka több mint száz parfümmel büszkélkedhet. Az urak körében a legnépszerűbb Hermès illat a citrusos és fűszeres jegyekkel aláfestett, fás Hermès Terre d’Hermès. A hölgyek ellenben a Twilly d’Hermès parfümben lelhetik örömüket, amelyben aromás gyömbér és citrusfélék érezhetőek. Az Hermès Kelly Caléche virágos női illat, az uniszex Hermès Le Jardin De Monsieur Li Eau de Toilette, valamint az Hermès borotválkozás utáni arcvíz szintén legalább ennyire figyelemreméltó.

Értékelés Hermès Terre d'Hermès H Bottle Limited Edition 2017