Hermès Terre d’Hermèseau de toilette uraknak

16×
Hermès Terre d’Hermès eau de toilette uraknak
Hermès Terre d’Hermès eau de toilette uraknak
100 ml
26 290Ft

Kód: HER0040 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 07. 03.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 07. 03.

Hermès Terre d’Hermès parfüm leírása
Összetétel

Merítsen az energiából, amelyet a Terre d’Hermès férfias illatában rejtőző természeti erők adnak, és legyen ellenállhatatlan! Az illat kompozíciója fás-fűszeres tónusokba burkolja Önt, amelyek feltüzelik az érzékeket. Tapasztalja meg a saját bőrén, milyen a luxus illata!

  • fás, fűszeres illat
  • karizmatikus férfiaknak
  • hétköznapokra és különleges alkalmakra is ajánljuk

Az illat összetétele
A kompozíció fejillatában a grapefruit és a narancs zamatos jegyei dominálnak. Ezeket követően a csípős paprika és a pelargónia kerül előtérbe. Az illat lezárásáról a melengető cédrus, a pacsuli, a vetiver és a benzoeviasz gondoskodik.

Az illat története
Az Hermès Terre d’Hermès 2006 óta kapható. A Hermès párizsi székhelyű, nagy múltú, francia vállalat, amely olyan luxusminőségű divatkiegészítők, órák, ruhák és parfümök gyártásával foglalkozik, amelyek egytől egyig a luxust jelképezik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bors, pelargónia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pacsuli, benzoin, vetiverfű
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Hermès a márkáról

A Hermès francia márkának rendkívül érdekes a múltja. A 19. század harmincas éveiben, Thierry Hermès által alapított társaság ugyanis eredetileg lónyergeket, lószerszámot és egyéb lovas felszereléseket gyártott. Később azonban más bőrtermékeket (táskákat, öveket, stb.), kabrio tetőket, órákat, selyemsálakat, végül pedig luxus férfi és női kozmetikumokat is kezdett kínálni.
A híres Edmond Roudnitska által alkotott első illatot, az Eau d'Hermést 1951-ben mutatták be. A legnagyobb sikert azonban a Calèche és az Eau d’Hermès érték el, ez utóbbit tartják a francia parfümművészet egyik csúcspontjának. 2004 óta a Hermès alkalmazásában dolgozik Jean-Claude Ellena, „az érzelmek mestere”, a népszerű Un Jardin en Méditerrannée vagy a Jour d'Hermès alkotója.
Aligha meglepő, hogy számos Hermès parfümöt a bőr illata inspirált (egyébként bizonyos flakonokat is bőr díszít). Ezek a parfümök üdék, érzékiek, merészek és rafináltak. Mindegyikük igazi műalkotás, amely pusztán azért jött létre, hogy érzéki örömöket szerezzen. Nem meglepő, hogy számos jelentős díjat nyertek, és olyan hollywoodi sztárok is használják őket, mint például Jessica Alba, Gwyneth Paltrow vagy Sofia Vergara. Eredetiség, harmónia, zsenialitás - ez a Hermès!
A Hermès a parfümökön kívül exkluzív kozmetikai szetteket is készít, melyek borotvahabokat, tusfürdőket, testápolókat és egyéb kiváló minőségű készítményeket tartalmaznak. Ha tehát szerettei közül valakinek valóban rendkívüli ajándékkal kíván örömöt szerezni, ne habozzon!
A Hermès márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretik a bőr illatát, igényesek, nem érik be kevéssel, és nincs problémájuk a luxus megfizetésével.

Értékelés Hermès Terre d’Hermès