HermèsTerre d’Hermès ajándékszett uraknak

Hermès Terre d’Hermès ajándékszett uraknak
Hermès Terre d’Hermès ajándékszett uraknak
41 390Ft

Raktáron | 41 390,00Ft / 1 db, áfával | Kód: HER03217

Eau de Parfum 75 ml + Eau de Parfum 5 ml + parfümös tusfürdő 40 ml

1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Ideális ajándékot keres kedvesének, fiútestvérének vagy édesapjának?A férfi Hermès Terre d’Hermès parfüm-szett minden férfinak örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • tartalmazza a teljes mértékű illatot és annak miniatűr változatát is
  • ajándéknak kiváló

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 75 ml
  • Eau de Parfum 5 ml
  • parfümös tusfürdő 40 ml

Összetétel

Az illat fajtája
citrusos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

A bőrtáskáiról és selyemsáljairól híres, francia Hermès márka világszerte a luxus szimbóluma. A márka az első osztályú minőségre, a precizitásra és az eleganciára esküszik, mindez pedig természetesen az Hermès parfümökben is megjelenik.

A márka története az 1837-es évig nyúlik vissza, amikor Thierry Hermès megnyitotta első üzletét, és az Hermès márkanév alatt első osztályú nyergeket, kantárokat és más lovasfelszereléseket kezdett árulni. Azonban az idő múltával a lovaskocsikat felváltották az automobilok, ehhez pedig a márka is alkalmazkodott, így bőrtáskákat és hátizsákokat kezdett készíteni. Az ikonikus Kelly bag, amelynek tervezésében Jane Birkin színésznő is közreműködött, és Grace Kelly színésznőről, a monacói hercegnéről nevezték el, a mai napig minden idők leghíresebb táskái közé tartozik.

Az Hermès első parfümje a múlt század közepén látta meg a napvilágot, mára pedig a márka több mint száz parfümmel büszkélkedhet. Az urak körében a legnépszerűbb Hermès illat a citrusos és fűszeres jegyekkel aláfestett, fás Hermès Terre d’Hermès. A hölgyek ellenben a Twilly d’Hermès parfümben lelhetik örömüket, amelyben aromás gyömbér és citrusfélék érezhetőek. Az Hermès Kelly Caléche virágos női illat, az uniszex Hermès Le Jardin De Monsieur Li Eau de Toilette, valamint az Hermès borotválkozás utáni arcvíz szintén legalább ennyire figyelemreméltó.