Hermès H24 Eau de Toilette uraknak

Hermès H24 Eau de Toilette uraknak
Hermès H24 Eau de Toilette uraknak
100 ml
34 690Ft

34 690,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: HER03198 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Hermès H24
Összetétel

Felejtse el a gondokat és hagyja, hogy az idő szabadon folyjon! A férfi Hermès H24 Eau de Toilette tökéletes kiegészítője minden olyan úriembernek, akinek védjegye a lezser stílus, és mindig az ösztöneit követi.

  • aromás illat fűszeres jegyekkel
  • kitűnő választás bátor kalandorok számára
  • friss illat meleg időre

Összetétel

összetétel
fémes tónusok, nárcisz, muskotályzsálya, paliszander rózsafa
Az illat fajtája
aromás, zöld

Hermès a márkáról

A bőrtáskáiról és selyemsáljairól híres, francia Hermès márka világszerte a luxus szimbóluma. A márka az első osztályú minőségre, a precizitásra és az eleganciára esküszik, mindez pedig természetesen az Hermès parfümökben is megjelenik.

A márka története az 1837-es évig nyúlik vissza, amikor Thierry Hermès megnyitotta első üzletét, és az Hermès márkanév alatt első osztályú nyergeket, kantárokat és más lovasfelszereléseket kezdett árulni. Azonban az idő múltával a lovaskocsikat felváltották az automobilok, ehhez pedig a márka is alkalmazkodott, így bőrtáskákat és hátizsákokat kezdett készíteni. Az ikonikus Kelly bag, amelynek tervezésében Jane Birkin színésznő is közreműködött, és Grace Kelly színésznőről, a monacói hercegnéről nevezték el, a mai napig minden idők leghíresebb táskái közé tartozik.

Az Hermès első parfümje a múlt század közepén látta meg a napvilágot, mára pedig a márka több mint száz parfümmel büszkélkedhet. Az urak körében a legnépszerűbb Hermès illat a citrusos és fűszeres jegyekkel aláfestett, fás Hermès Terre d’Hermès. A hölgyek ellenben a Twilly d’Hermès parfümben lelhetik örömüket, amelyben aromás gyömbér és citrusfélék érezhetőek. Az Hermès Kelly Caléche virágos női illat, az uniszex Hermès Le Jardin De Monsieur Li Eau de Toilette, valamint az Hermès borotválkozás utáni arcvíz szintén legalább ennyire figyelemreméltó.

Értékelés Hermès H24