HermèsEau de Narcisse Bleu Eau de Cologne unisex

1×
Hermès Eau de Narcisse Bleu Eau de Cologne unisex
Hermès Eau de Narcisse Bleu Eau de Cologne unisex
100 ml
31 060Ft

31 060,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: HER0384 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.

Leírás Hermès Eau de Narcisse Bleu
Összetétel

Mindenki számára. Különbség nélkül. Az unisex Hermès Eau de Narcisse Bleu Eau de Cologne nagyszerű nőknek és férfiaknak is, ezért aggodalom nélkül megoszthatja kedvesével.

  • virágos illat
  • fás illat
  • unisex – nőknek és férfiaknak is
  • friss illat meleg időre

Összetétel

összetétel
nárcisz, fa
Az illat fajtája
virágos

Hermès a márkáról

A bőrtáskáiról és selyemsáljairól híres, francia Hermès márka világszerte a luxus szimbóluma. A márka az első osztályú minőségre, a precizitásra és az eleganciára esküszik, mindez pedig természetesen az Hermès parfümökben is megjelenik.

A márka története az 1837-es évig nyúlik vissza, amikor Thierry Hermès megnyitotta első üzletét, és az Hermès márkanév alatt első osztályú nyergeket, kantárokat és más lovasfelszereléseket kezdett árulni. Azonban az idő múltával a lovaskocsikat felváltották az automobilok, ehhez pedig a márka is alkalmazkodott, így bőrtáskákat és hátizsákokat kezdett készíteni. Az ikonikus Kelly bag, amelynek tervezésében Jane Birkin színésznő is közreműködött, és Grace Kelly színésznőről, a monacói hercegnéről nevezték el, a mai napig minden idők leghíresebb táskái közé tartozik.

Az Hermès első parfümje a múlt század közepén látta meg a napvilágot, mára pedig a márka több mint száz parfümmel büszkélkedhet. Az urak körében a legnépszerűbb Hermès illat a citrusos és fűszeres jegyekkel aláfestett, fás Hermès Terre d’Hermès. A hölgyek ellenben a Twilly d’Hermès parfümben lelhetik örömüket, amelyben aromás gyömbér és citrusfélék érezhetőek. Az Hermès Kelly Caléche virágos női illat, az uniszex Hermès Le Jardin De Monsieur Li Eau de Toilette, valamint az Hermès borotválkozás utáni arcvíz szintén legalább ennyire figyelemreméltó.

Értékelés Hermès Eau de Narcisse Bleu1