Hermès Eau Claire des Merveilles

eau de toilette nőknek 50 ml

Hermès Eau Claire des Merveilles eau de toilette nőknek 50 ml
Hermès Eau Claire des Merveilles eau de toilette nőknek 50 ml
Hermès Eau Claire des Merveilles eau de toilette nőknek 50 ml
50 ml

Kód: HER0019 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Hermès Eau Claire des Merveilles
50 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Hermès Eau Claire des Merveilles parfüm leírása

A Hermes Eau Claire des Merveilles női parfüm olyan, mint egy szerelmi bájital, melyet tetszése szerint adagolhat. Illata a modern, öntudatos, szenvedélyes hölgyeknek szól, akik a figyelem középpontjában kívánnak lenni és szívesen manipulálnak környezetük kedélyével.

A Hermes Eau Claire des Merveilles fejét elragadó virágillatok alkotják, melyek lassan a parfüm szívéig vezetnek. Itt azonban bátran kiemelkedik a csábító ámbra. Végül, mint egy érdekes pont a mondat végén, hódító és meleg fa-akkordok áradnak szét, tónusukat izgató, édes vanília fűszerezi. Ez a varázslatos női parfüm a Hermes-től ugyanolyan jól érvényesül nappali viselettel, mint akár egy romantikus vacsorához.

Merüljön el az érzékiség varázslatos főzetében, varázsolja el környezetét a Hermes Eau Claire des Merveilles összetéveszthetetlen illatával!

Összetétel

összetétel
borostyán, fa, vanília, virágos tónusok
Az illat fajtája
orientális, virágos

Hermès a márkáról

A Hermès francia márkának rendkívül érdekes a múltja. A 19. század harmincas éveiben, Thierry Hermès által alapított társaság ugyanis eredetileg lónyergeket, lószerszámot és egyéb lovas felszereléseket gyártott. Később azonban más bőrtermékeket (táskákat, öveket, stb.), kabrio tetőket, órákat, selyemsálakat, végül pedig luxus férfi és női kozmetikumokat is kezdett kínálni.
A híres Edmond Roudnitska által alkotott első illatot, az Eau d'Hermést 1951-ben mutatták be. A legnagyobb sikert azonban a Calèche és az Eau d’Hermès érték el, ez utóbbit tartják a francia parfümművészet egyik csúcspontjának. 2004 óta a Hermès alkalmazásában dolgozik Jean-Claude Ellena, „az érzelmek mestere”, a népszerű Un Jardin en Méditerrannée vagy a Jour d'Hermès alkotója.
Aligha meglepő, hogy számos Hermès parfümöt a bőr illata inspirált (egyébként bizonyos flakonokat is bőr díszít). Ezek a parfümök üdék, érzékiek, merészek és rafináltak. Mindegyikük igazi műalkotás, amely pusztán azért jött létre, hogy érzéki örömöket szerezzen. Nem meglepő, hogy számos jelentős díjat nyertek, és olyan hollywoodi sztárok is használják őket, mint például Jessica Alba, Gwyneth Paltrow vagy Sofia Vergara. Eredetiség, harmónia, zsenialitás - ez a Hermès!
A Hermès a parfümökön kívül exkluzív kozmetikai szetteket is készít, melyek borotvahabokat, tusfürdőket, testápolókat és egyéb kiváló minőségű készítményeket tartalmaznak. Ha tehát szerettei közül valakinek valóban rendkívüli ajándékkal kíván örömöt szerezni, ne habozzon!
A Hermès márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik szeretik a bőr illatát, igényesek, nem érik be kevéssel, és nincs problémájuk a luxus megfizetésével.

 

Értékelés Hermès Eau Claire des Merveilles

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!