HeliocareUltra napozógél SPF 50+

Heliocare Ultra napozógél SPF 50+
Heliocare Ultra napozógél SPF 50+
5 940Ft
50 ml
Raktáron | 11 880,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: HEO0006
1
Express One Hungary
már holnap szerda 2022. 01. 26.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2022. 01. 26.

A Heliocare Ultra SPF 50+ napozógél hatékonyan előzi meg az arcbőr napsugárzás hatására bekövetkező, korai öregedését. Innovatív, természetes Fernblock® és nagyon magas UV-faktoros szűrője még a hegyekben vagy a tengerparton tartósan napfénynek kitett érzékeny bőrt is tökéletesen megvédi.

A gél rendkívül hatékony fény immunvédelme miatt esztétikai beavatkozás után, valamint fényérzékeny, illetve immunszuppresszív gyógyszerek szedése esetén is alkalmazható az arcbőr napvédelmére.

Tulajdonságai:

 • biztosítja az érzékeny bőr fokozott védelmét extrém napsütés esetén
 • meggátolja az arcbőr napsugárzás hatására bekövetkező öregedését és foltosodását
 • könnyű, géles konzisztenciája könnyedén szétkenhető és gyorsan felszívódik
 • zsíros film hátrahagyása nélkül hidratálja az arcbőrt
 • kozmetikai beavatkozások után, fényérzékeny
  valamint immunszuppresszív gyógyszerek szedése mellett is alkalmazható

Összetétele:

 • Fernblock® technológia trópusi édesgyökerű páfrány kivonattal
  Leucotomos – védi a Langerhans-sejteket és támogatja azok működését
 • SPF 50 + - széles spektrumú UVA/UVB védelmet nyújt 370 nm
 • zöld tea – biztosítja az arcbőr szabadgyökök elleni antioxidáns védelmét

Alkalmazása:
Vigyen fel napon tartózkodás előtt megfelelő mennyiségű gélt az arcára és egyenletesen kenje szét. A napon tartózkodás során rendszeresen ismételje meg a felvitelt, főleg erős izzadás esetén, illetve fürdés vagy törülközés után.

Fontos figyelmeztetések

Még napozás előtt használja a fényvédő terméket. A védelem fenntartása érdekében gyakran ismételje a szer alkalmazását, különösen izzadás, úszás vagy törölközés után. Csecsemőket és kisgyerekeket ne érjen közvetlen napfény! Szembe ne kerüljön.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél
Arcbőrtípus
zsíros, normál, problematikus
Védőfaktor
nagyon magas védelem (SPF 50+)

Fényvédelem egy kicsit másként. A Heliocare kozmetika új fényvédő korszakot nyitott a bőrgyógyászatban. Ugyanis azt a szabadalmaztatott Fernblock® technológiát alkalmazza, melynek kivételessége a Közép-Amerikában honos, trópusi édesgyökerű páfrányból nyert kivonaton nyugszik.

A Fernblock® hatása klinikai vizsgálatokkal bizonyított, és a természetes antioxidánsok erős kombinációja nemcsak az UV-sugárzás káros hatási ellen védi hatékonyan a bőrét, de a hiperpigmentáció és a bőr korai öregedése ellen is. A márka nem csak ennek köszönhetően nyerte el a bőrgyógyászok elismerését. A Heliocare napozókészítmények ezen felül ugyanis az ásványi és a kémiai szűrőket is kombinálják, és ezzel valóban maximális védelmet nyújtanak.

A termékek könnyű szétkenhetősége, hipoallergén összetétele, kellemes textúrája, valamint mivel egyáltalán nem tömítik el a pórusokat, végleg meggyőzik önt arról, hogy a Heliocare márka fényvédő kozmetikumai valóban működnek.