Skip to main content

Helena RubinsteinRe-Plasty Light Peel arcbőr peeling ápolás

Helena Rubinstein Re-Plasty Light Peel arcbőr peeling ápolás
Helena Rubinstein Re-Plasty Light Peel arcbőr peeling ápolás
Spóroljon
47 450Ft

Spóroljon 8%
150 ml
43 180Ft

Raktáron | 28 786,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: HRU01227
1
Express One Hungary
már holnap szerda 2022. 01. 26.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2022. 01. 26.

A nyüzsgő nagyvárosi élet számtalan lehetőséget kínál. Az arcbőr azonban a szennyezett városi környezet hatására elveszti finomságát és fényét, idő előtt megöregszik, és bágyadt lesz a megjelenése. A Helena Rubinstein Prodigy Re-Plasty Light Peel hámlasztó arcápolót olyan nők számára hozták létre, akik mozgalmas városi életet élnek.

A Helena Rubinstein peeling napról napra gyengéden hámlasztja az arcbőrt, így meggátolja a szennyezett városi környezet okozta korai öregedését. Egyedülálló formuláját a híres svájci Laclinic-Montreux klinika hámlasztó eljárásai inspirálták.

Tulajdonságai:

  • exfoliáló hatású – eltávolítja az arcbőrről az elhalt hámsejteket
  • kisimítja a ráncokat, és visszaadja az arcbőr fiatalos megjelenését
  • szaténosan simává és ragyogóvá teszi az arcbőrt
  • teljes védelmet és kényelmet biztosító filmet képez a bőrön
  • a kétfázisú ápoló konzisztencia hatékonyan táplálja az arcbőrt
  • intenzíven finomítja és újítja meg a durva arcbőrt

Összetétele:

  • glikolsav – támogatja a bőrsejtek regenerálódását
  • szalicilsav – biztosítja az elszarusodott bőrréteg hámlasztását
  • lágyító és hidratáló olajok komplexuma – védőfilmet képez az arcbőrön

Alkalmazása:
Alkalmazás előtt alaposan rázza fel a flakont, majd tegyen a tenyerébe pár cseppet. Kezdje felvinni a készítményt az egyik kezével vízszintes mozdulatokkal a homlokára, az orra vonalában, a szája köré és az állára. A megmaradt készítményt ugyanilyen módon vigye fel az arccsontokra és az orcákra, majd menjen le vele egészen a nyakára is. A hámlasztáshoz tegye az egyik kezét a homloka oldalához, a másik kezével pedig végezzen apró körkörös mozdulatokat úgy, hogy a bőrt gyengéden tolja a másik keze felé. A visszafelé vezető mozdulatot ismét vízszintesen végezze. Haladjon így végig az egész arcán és nyakán, minden mozdulatot 2-szer ismételjen meg. A Helena Rubinstein peelinget heti 1-2 alkalommal alkalmazza.

Teljes összetevőlista

AQUA / WATER, ISOHEXADECANE, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN), GLYCERIN, ALCOHOL, DIPROPYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM PCA, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, GLYCOLIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SALICYLIC ACID, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, TOCOPHEROL, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B209452/1). A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
hámlasztás
Hatóanyag
szalicilsav

Helena Rubinstein parfümök | Helena Rubinstein kozmetika egy lengyel származású hölgyről van elnevezve, aki az élete során a leggazdagabb nővé vált a földön. Éppen ő döntött úgy 1902 - ben, hogy az üzleti tevékenységét a parfümök és kozmetika területére irányítja.
Helena Rubinstein a neves és hatalmas vállalatát Ausztráliában alapította, ahol az életének egy bizonyos szakaszát töltötte. Nem tartott sokáig, és egy pár évvel később újabb telephelyek nyíltak a világ minden részén.
Helena Rubinstein főleg az egyedülálló hatásokkal rendelkező krémek, zsiradékok és más termékek révén vívta ki elismertségét. A parfümöket jellemzik a finom, könnyű és kellemesen friss illatok.