Hajmaszkok

Hajmaszkok
Szűrő
Ár

Márka
Továbbiak megtekintése
Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   133
  •   27
  •   13
  •   2
  •   5
Bestsellerek

Hajpakolás – biztos út a ragyogó hajért

A hajmaszkok olyan készítmények, melyek igazán gyönyörűvé és ragyogóvá teszik a hajkoronát. A hajmosást követően heti szinten ajánlott hajpakolást is alkalmazni. Ilyen módon minden kellő vitamin és tápanyag a hajszálakba jut megőrizve azok éllettartamát és egészségét. Próbálja ki a hajmaszkokat és találja meg az Önnek legjobban megfelelő hajpakolást.

A hajpakolás használata

Nem kell kétségbe esni, ha hajpakolásra vágyik, de a fodrásza épp beteget jelentett. A hajpakolás otthon nem egy egzakt tudomány, könnyedén kivitelezhető, és rengeteg nő él ezzel a lehetőséggel világszerte. A termékeken mindig fel van tüntetve, miképp kell használni őket. Legtöbbször a hajmosást követően törölközőszáraz hajra kell felkenni a hajpakolást, majd 20-30 percig hat a maszk. A megadott idő után, ha nem lemosható maszk nem kell semmit sem tennie. Ha azonban a használati útmutató szerint ki kell mosni a hajból a pakolást, mindenképpen tegyen úgy.

A legjobb hajpakolás – válasszon hajtípusa szerint

A legjobb eredmény elérése érdekében mindenképpen olyan hajmaszkot kell választania, ami az Ön hajtípusára van kitalálva. A megfelelő terméket kiválasztva haja visszanyeri életerejét, ragyogó és egészséges lesz. A fésülködés sima ügy lesz.

A legtöbben küszködünk a száraz, szalmaszerű hajjal. Ez a szárazság legtöbb esetben a hajvégeket érinti és a hosszú hajú hölgyek gyakorta ezért veszítik el a hajuk utolsó pár centiméterét. Aggodalomra semmi ok, a könnyen beszerezhető száraz hajra pakolás segít legyőzni a problémát. Ezeket a pakolásokat a hajvégekre kell felvinni, egészen a haj háromnegyedéig.

A töredezett haj a száraz hajjal együtt kéz a kézben jár. Legtöbbször nem egészségügyi probléma áll a hattérben, hanem valamilyen külső tényező. Nyáron például a napsugarak, télen a hideg és a sál viselése. A hajpakolás töredezett hajra hidratálja és táplálja a hajszálakat, így megelőzve azok törését. A már törött hajszálakat vékony filmréteggel vonják be, hogy eltakarják az igénybe vett tincsek elhasználódását.

A pakolás zsíros hajra is elérhető. Rendszeres használatával hatalmas javulás érhető el és nem kell naponta hajat mosnunk. A zsíros haj bizony nagyon kellemetlen és azonnal szembetűnő állapot. Ápolatlanságot és piszkos hatást kelt. A mindennapi hajmosás tönkreteszi a hajat. Hamarabb törnek a hajszálak. Segítségünkre lehet a harcban a száraz sampon, de hosszú távon ez sem megoldás. A hajpakolás zsíros hajra segít a faggyútermelés szabályozásában és táplálja a hajtincseket.

A göndör hajú hölgyek hajkoronái még igényesebb ápolásra vannak szorulva. A könnyebb kifésüléshez és a megfelelő ápolás érdekében keressen száraz göndör hajra pakolást, például a Redken márka hajápoló termékeit.

A fajfestés roncsolja a hajat. A legtöbb festék szárítja a hajtincseket, ezért fontos, hogy azoknak tápláló ápolást biztosítsunk. Az olajos hajpakolások mellett van speciálisan kifejlesztett hajpakolás festett hajra. Ezek rengeteg olajat tartalmaznak, melyek amellett, hogy hidratálják a hajszálakat olyan anyagokat is tartalmaznak, amik megvédik a haj színét, hogy az hosszantartó legyen. A filmréteg, amit a hajpakolás a hajon képez védelmet biztosít a pigmenteknek.

Az egyik legkárosabb hajfestés-típus a szőkítés, főleg akkor, ha nem szakember végzi a folyamatot. Ahhoz, hogy haja egészséges és hosszan tartóan szőke legyen, sárgás tónusok nélkül használjon hetente egyszer szőkítő hajpakolást. Ezek a hajmaszkok olyan pigmenteket is tartalmaznak, amik elnyomják a sárgás, narancsos tónusokat így megőrizve a haj gyönyörű szőke árnyalatát.

Házi hajpakolás

A hajápolás minden területén fellelhetünk házi praktikákat és trükköket, mellyel hajunk természetes módon válik ápolttá és egészségessé. Ezek az ún. olajos hajpakolások természetes olajokat használnak fel a haj táplálására. Fontos, hogy az alapanyagok megfelelő minőségűek és tisztaságúak legyenek.

Ricinusolaj hajpakolás – A ricinusolaj számos jótékony hatásról híres. Nem meglepő tehát, hogy a haj ápolására is megfelelő alapanyag. Csökkenti a hajhullás mértékét, táplálja a hajtincseket és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat.

Kókuszolaj hajpakolás – A kókuszolaj, akárcsak a többi természetes olaj, szintén rengeteg jótékony hatással bír. Ez az összetevő remek hidratáló hatással bír, így a fejbőrbe masszírozva hatékonyan hat a korpák ellen. Baktériumölő hatása pedig segít az egyéb megbetegedésekkel szemben. Amennyiben pakolásként szeretné használni javasoljuk kicsit felmelegíteni, de nem felforrósítani a kókuszolajat, hogy jobban kenhető legyen.

Professzionális hajpakolás

Amennyiben nem bízik saját ügyességében és félti a haját, úgy segítséget kérhet fodrászától is. Szinte minden fodrászszalon kínálatában megtalálható a keratinos hajpakolás. Ez a hajápoló módszer a hajban található keratin nevű fehérjét használja, ami nagyban segít a hajszálak újraélesztésében, hogy azok újra ragyogóak és egészségesek legyenek.

Egy másik igencsak érdekes hajápoló a kaviáros hajpakolás. A kaviár kivonatot tartalmazó készítmények erőssé, rugalmassá, simává és könnyedé teszik a hajtincseket.

Melyik hajpakolásra esik a választása? A hajpakolás száraz hajra, festett hajra vagy házi pakolás mellett dönt? Válasszon webáruházunk széles kínálatából és legyen ragyogó és egészséges a hajkoronája.