Skip to main content

Hajszínezők

Bestsellerek

Vonzódik a világos hajszínhez? Válasszon magának szőke hajfestéket! Számtalan, egyedülálló árnyalatot talál a szőke hajfesték kínálatunkban. Többféle platinaszőke, hamvas szőke és sötétszőke szín közül választhat. Csak azt kell eldöntenie, hogy tartós változást, természetes hajszínének az élénkítését vagy az ősz hajszálak elfedését várja-e el tőlük.

Kinek áll jól a szőke haj? Válassza a megfelelő színárnyalatot

A ragyogó szőke haj mindenkinek jól áll, aki szőkének született. Szinte mindenki megtalálja a hozzá illő színt. Színválasztáskor mindig vegye figyelembe a bőre és a szeme színét, és ha esetleg bizonytalan, kérje ki szakértő véleményét. Ezzel el tudja kerülni az esetleges rossz választást és a felesleges átfestést. Azonban, ha eredetileg sötét színű a haja, ne feledkezzen el a minőségi hajszíntelenítő beszerzéséről se.

Csak fel akarja frissíteni a hajszínét, de nem szeretné megváltoztatni? Használjon az eredeti hajszínének megfelelő, tartós hajfestéket, vagy olyan, pigmenteket tartalmazó, tápláló hajpakolást, ami a haját is erősíti.

Ne feledkezzen meg a szőke haj ápolásáról

Gondoskodjon a haja szeretetteljes és alapos ápolásáról. Szerezze be a kellemetlen sárga színárnyalatot megszüntető szőke hajra való sampont, tanulja meg a szőke haj ápolásának szabályait, és élvezze az egészséges és gyönyörű haját!