Skip to main content

Pasztell hajfesték

Szűrő
Ár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   2
Ajánlás

Élénkítse a napjait pasztellszínekkel, és adjon színes játékosságot a hajának. A pasztell hajfesték számtalan színárnyalatot kínál, és nem csak nyáron mutat jól!

Próbálja ki a közkedvelt pasztell rózsaszín hajfestéket, ami bármilyen szőke hajat ragyogóvá tesz. Vagy élénkítse a haját kék, lila vagy zöld színnel. A Maria Nila, L‘Oréal ParisWella Professionals és további márkák pasztellszínei tökéletes eredményt garantálnak!

A pasztell hajszínt pár napig, de akár hetekig is élvezheti. Csak a megfelelő készítményt kell hozzá kiválasztania. Egy estére, esetleg nyaralásra szeretne valami átmeneti változást? Akkor válassza a kimosható, pasztell hajfestéket, hajszínező spray-t vagy tápláló hajpakolást. Nem csupán gyönyörű színt adnak a hajának, de selymes tapintásúvá is teszik. Pár nap után pedig visszatérhet az eredeti hajszínéhez.

Tartós változást szeretne, és biztos benne, hogy kifejezetten illik önnek a pasztellszín? Válasszon olyan, tartós hajfestéket, ami sokkal tovább tart majd, mint a tápláló hajpakolások. Így nem kell majd a haját mindig utána színezni, és sokkal tovább élvezheti majd a játékos és ragyogó hajszínét. Pasztell hajfesték esetén se feledkezzen meg a festett haj ápolására szolgáló készítmények használatáról.

A festésre való felkészülés is nagyon fontos

Nem szőke, mégis szép, világos, pasztellszínű hajat szeretne? Akkor előbb használja a hajszőkítőt és csak aztán a megálmodott hajfestéket. Azután pedig élvezze az igazán eredeti hajszínét!