


A felhasználás célja | Súlycsökkentés, Energia és vitalitás , Fogakra és csontokra, Izomtömeg növelés, Regenerálás, megfelelő izomműködés |
Forma | Por |
Adagolási rendszer | Táplálékkiegészítő |
Allergének | tej |
Allergének – nyomokat tartalmaznak | nem tartalmaz nyomokban allergént |
Fehérje fajta | savó |
Fehérjék aránya | fehérjék 70% felett |
Ízesítés | sós karamell |
Sajátosságok és korlátozások | gluténmentes |
A csomagolás nagysága | Nagy csomagolás |
Növelje az izomtömeg növekedéséhez és a normál csontozathoz szükséges fehérjebevitelt egyszerűen. A GymBeam Protein Just Whey tejsavó fehérjepor több összetevőből áll és a fehérjék legelőkön táplálkozó tehenekből származnak. A tejsavó, izolát és hidroizolát kombinációját a szervezet a legjobb módon hasznosítja. Pótolja a fehérjét edzés során vagy után, és élvezze a valódi holland kakaóval ízesített, sztéviával édesített proteint.
Tulajdonságai:
- fenntartja az izomtömeget, segíti a növekedését és biztosítja a csontozat optimális állapotát
- egy adagban 22,4 gramm fehérje szerepel a 74,8%-os fehérjetartalomnak köszönhetően
- könnyen emészthető és a szervezet kiválóan tudja hasznosítani
- különböző idő alatt emészthető esszenciális aminosavakat tartalmaz, ezenkívül BCAA és a legnagyobb anabolikus pontenciállal rendelkező leucin, valamint vitaminok és ásványi anyagok szerepelnek benne
- könnyen emészthető az emésztőenzimek jelenlétének köszönhetően (bromelain és DigeZyme®)
- ideális fogyás során is, alacsony a szénhidrátok és a zsír aránya, sztéviával édesített
- sérülés utáni lábadozás során is megfelelő
- Mennyiség: 1 mérőpohár
- Mennyiség: 30 g
- Ezt a mennyiséget keverje el 200-300 ml vízben.
- Fogyassza 1-3 alkalommal naponta.
- Szükség szerint fogyassza.
Új
íz Salted Caramel 1000 g
11 260Ft
9680Fta heart kóddal
Másolja ki a kódot
Másolja be a kódot a kosárnál
Top!
Aktuális ár 11 260 Ft-14%
A legutóbbi kedvezményes ár 10 380 Ft-7%
Raktáron | 1126,00Ft / 100 g, áfával | Kód: GMB00669
1
Express One Hungary
péntek 2025. 02. 14.
Személyes átvétel
péntek 2025. 02. 14.