G.U.M Proxabrush Click

tartó + tartalék fogköztisztító kefe 2 db

G.U.M Proxabrush Click tartó + tartalék fogköztisztító kefe 2 db
G.U.M Proxabrush Click tartó + tartalék fogköztisztító kefe 2 db
G.U.M Proxabrush Click tartó + tartalék fogköztisztító kefe 2 db
Kiárusítás
tartó + tartalék fogköztisztító kefe 2 db
1 280Ft

Kód: GUM0472 | 2 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 19., péntek
Személyes átvétel
2018. 10. 19., péntek
G.U.M Proxabrush Click
tartó + tartalék fogköztisztító kefe 2 db | 1 280Ft

G.U.M Proxabrush Click kozmetika leírása

A praktikus G.U.M Proxabrush Click fogköztisztító kefe pótfej a régi helyére tehető és így ismét garantált a szájüreg tökéletes ápolása.

Tulajdonságok:

  • könnyen cserélhető
  • tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket a fogak közötti hézagokból
  • csökkenti a fogszuvasodás kialakulásának veszélyét
  • biztosítja a parodontózis elleni megelőző védelmet
  • nem irritálja, valamint nem károsítja a fogakat és a fogínyt

Használata:
Helyezze a fogkefét a fogközbe, majd előre és hátra mozgatva tisztítsa meg.

G.U.M a márkáról

G.U.M kozmetika | G.U.M – az egészség a szájban kezdődik. A GUM márka a legelső olyan márka volt, mely komplex szájhigiéniai ápolást kínált. A SUNSTAR tulajdonát képezi, mely 1932 -ben lett létrehozva és a világelsők közé tartozik a szájhigiénia terén.
A Sunstar társaság, mely a szájhigiéniai termékeken kívül testápoló termékekkel, környezetvédelemmel és a legújabb technológiával is foglalkozik, azt tűzte ki céljául, hogy segítsen az embereknek megőrizniük egészségüket, valamint segítsen javítani az életük minőségén. Lehetséges összefüggéseket vizsgál az ínybetegségek és más súlyos megbetegedések között, mint például amilyen a szív-és érrendszeri vagy cukorbetegség, valamint nagyon jó minőségű, klinikailag tesztelt szájhigiéniai termékeket készít. Mindig szorosan együttműködik  fogászati szakemberekkel, valamint a világ legmodernebb ismereteit használja fel a termékei készítésénél.
Nagyon nagy figyelmet fordít a Sunstar társaság az ínybetegségekre. Szeretné megérteni kialakulásuk okát és vizsgálja a betegségek folyamatát, hogy valóban hatásos készítményeket tudjon gyártani, hisz az ínybetegség problémája a világ népességének mintegy 70% -át érinti.
Szájvizek, szprék, tabletták, fog- és fogközi kefék, fogkrémek, melyek különféle problémákra készültek …  A GUM márka minden terméke segít abban, hogy egészséges legyen a szájüreg, tiszták és gyönyörűek legyenek a fogaink, valamint friss legyen a leheletünk. Nem szabad elfelejtenünk, hogyha harcolunk a szájban lévő baktériumokkal szemben, azok nem tudnak tovább terjedni a véráramon keresztül a testbe, így nem okozhatnak súlyosabb egészségügyi problémákat.
A GUM márka mottója: „Ápolja a száját, mert ezzel ápolja a szervezete egészségét is”