GUERLAIN Vol de Nuit Eau de Toilette hölgyeknek

GUERLAIN Vol de Nuit Eau de Toilette hölgyeknek
GUERLAIN Vol de Nuit Eau de Toilette hölgyeknek
75 ml
23 790Ft

31 720,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUR14162 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 08. 02.
Személyes átvétel
szombat 2021. 07. 31.

Leírás GUERLAIN Vol de Nuit
Összetétel

Illatolja meg és induljon el a végtelenbe! A Guerlain Vol de Nuit Eau de Toilette nőknek titokzatos, ugyanakkor meglepő, ahogyan a szikrázó csillagok és az éj leple alatt zajló váratlan kalandok. Adja át magát ennek a rejtélyes, szokatlan illatnak, amellyel abszolút utánozhatatlanná válik!

  • jellegzetes, keleties-fás illat chypre elemekkel
  • a karizmatikus és igényes nők nélkülözhetetlen kiegészítője
  • tökéletes esti rendezvényekre és különleges eseményekre

Az illat összetétele
A Guerlain Vol de Nuit exkluzív keleties illata a fejillatban meglepően üde és könnyed jegyekkel mutatkozik be, amelyekben az éteri, zöld galbán uralkodik. Ezek után az illat virágos jegyekké bontakozik ki, amelyek között nárciszt, ibolyát, szegfűt, jázmint és rózsát ismerhet fel. Ez a virágzó elegy tökéletesen kiemeli az illatkompozíció magabiztos és érinthetetlen jellegét. A hosszú lecsengést fás jegyek jellemzik, amelyek egy csipetnyi egzotikumot és eredetiséget hoznak az illatba.

Az illat története
A Guerlain Vol de Nuit Eau de Toilette a Patrimoine kollekció egyik tagja, amelyet 5 generáció állított össze több, mint egy évszázad ikonikus illataiból. A kollekció célja, hogy megőrizze a parfümművészet hagyományait az utókornak.

A gyűjtemény leginkább kifinomult és titokzatos illata a híres író, Antoine de Saint-Exupéry merész kisregényének tiszteletére született. Az egyedülálló üvegcsét 69 méhecske díszíti, ami a Guerlain márka ikonikus jelképe.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
galbanum
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, nárcisz, jázmin, szegfű, ibolya
Az illat fajtája
orientális, chypre

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Vol de Nuit