GUERLAINTerracotta The Bronzing Powder Mini bronzosító púder

GUERLAIN Terracotta The Bronzing Powder Mini bronzosító púder
GUERLAIN Terracotta The Bronzing Powder Mini bronzosító púder
árnyalat 02 4 g

Kód: GUR13330 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás GUERLAIN Terracotta The Bronzing Powder Mini
Tulajdonságok

Megragadja a nap sugarait és ragyogó, napsütötte megjelenést kölcsönöz arcának. A GUERLAIN Terracotta The Bronzing Powder Mini bronzosító púder természetes ragyogást biztosít bőrének, és kiemeli arckontúrjait. Kellemes, púderes textúrája könnyen felvihető, és hosszantartó fedést biztosít.

Tulajdonságok:

  • bronzos árnyalatot kölcsönöz az arcbőrnek
  • enyhén, természetesen színezi az arcbőrt
  • egészséges ragyogást ad arcbőrének
  • természetesen hat az arcbőrre
  • intenzíven pigmentált szín
  • kiemeli az arckontúrokat

Használata:
Az arc megformálásához és a kontúrok kiemeléséhez vigye fel a homlok oldalai mentén, az arccsont alá, az áll alsó részére illetve az orr oldala mentén.

Tulajdonságok

Hatás
élénkítő, hidratáló, hosszantartó

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Terracotta The Bronzing Powder Mini