GUERLAIN Terracotta The Bronzing Powder bronzosító púder

4×
GUERLAIN Terracotta The Bronzing Powder bronzosító púder
GUERLAIN Terracotta The Bronzing Powder bronzosító púder
árnyalat 00 Clair Blondes 10 g

Kód: GUR2031 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás GUERLAIN Terracotta The Bronzing Powder
Tulajdonságok

Ismerkedjen meg a bronzosítók abszolút legendájával. A luxus Guerlain Terracotta Bronzing Powder bronzosító púder egyetlen mozdulattal természetesen napbarnított megjelenést ad az arcának, ráadásul bármikor az év során.

A legendás Guerlain Terracotta Bronzing Powder olyan hatékony nedvesítő anyagokat tartalmaz, melyek meggátolják az arcbőr kiszáradását és biztosítják komfortérzetét.

Tulajdonságai:

  • természetesen napbarnított hatást ad az arcnak
  • nem szárítja ki az arcbőrt, megőrzi hidratáltságát
  • biztosítja az arc ragyogó megjelenését
  • hosszantartó hatású
  • gyönyörű az illata

Összetétele:

  • hidratáló hatású anyagok – hidratáltan tartják a bőrt, meggátolják kiszáradását
  • púderpelyhek – olyan ultra finomságú filmet hoznak létre, amely tökéletesen hozzátapad az arcbőrhöz

A Guerlain Terracotta púder ikonikus illata:
A Guerlain francia luxusmárka kozmetikumainak nemcsak az első osztályú minősége és luxuskivitele szembeötlő, de gyönyörű illatuk is. A Terracotta púder illatkompozíciójában, amely egy szempillantás alatt távoli vidékekre repíti, a finom vaníliával és egzotikus tonkababbal elegyedő ylang ylang és a narancsfavirág illata érezhető. Bársonyos színezetét a lenyűgöző fehér pézsma adja.

Alkalmazása:
Vegyen fel az ecsettel egy kis mennyiségű púdert és a homloka felső részétől kiindulva rajzoljon vele mindkét oldalra egy 3-as számot – a homloktól a hajvonal mentén az arccsontokig, ezeket kissé hangsúlyozza ki, majd haladjon tovább az álláig.

Tulajdonságok

Konzisztencia
púder

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Terracotta The Bronzing Powder4