GUERLAINTerracotta Matte Sculpting Powder kompakt bronz púder matt hatásért

GUERLAIN Terracotta Matte Sculpting Powder kompakt bronz púder matt hatásért
GUERLAIN Terracotta Matte Sculpting Powder kompakt bronz púder matt hatásért
Akció
Spóroljon
19 700Ft

Spóroljon 45%
árnyalat Light 10 g
10 740Ft

107 400,00Ft / 100 g, áfával
Kód: GUR13235 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 29.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 29.

Leírás GUERLAIN Terracotta Matte Sculpting Powder
Tulajdonságok

Akárcsak a lemenő nap melengető sugarai. A Terracotta Matte Sculpting Powder kompakt bronzosító púder enyhén napbarnított megjelenést ad az arcának, kiemeli az arc kontúrjait, ráadásul tökéletesen mattá teszi az arcbőrt, így elfelejtheti a kellemetlen fényesedést.

Tulajdonságai:

  • enyhe és természetes napbarnított megjelenést ad az arcnak
  • kontúrozza az arcot és kiemeli vonásait
  • mattá teszi az arcbőrt és meggátolja a fényesedést
  • megőrzi az arcbőr természetes hidratáltságát
  • hosszantartó hatású
  • gyönyörű az illata

Összetétele:

  • kaolin – szabályozza a túlzott faggyúképződést, mattá teszi az arcbőrt
  • lágy púderpelyhek – olyan ultra finomságú filmet hoznak létre, amely tökéletesen hozzátapad az arcbőrhöz
  • hidratáló anyagok – biztosítják a tartós komfortérzetet

Ikonikus illat:
A Guerlain luxusmárka sajátossága, hogy kozmetikumai gyönyörű illata felülmúlhatatlan. Ez alól a Terracotta púder sem kivétel, hiszen az egzotikus tonkababbal és gurmand vaníliával elegyedő ylang ylang, valamint a narancsfavirág kellemes illatával örvendezteti meg. Ezt az addiktív illatot a fehér pézsma teszi még finomabbá. 

Alkalmazása:
Vegyen fel az ecsettel egy kis mennyiségű púdert és a homloka felső részétől kiindulva rajzoljon vele mindkét oldalra egy 3-as számot – a homloktól a hajvonal mentén az arccsontokig, ezeket kissé hangsúlyozza ki, majd haladjon tovább az álláig.

Tulajdonságok

Hatás
mattítás
Alapozó árnyalata
light

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Terracotta Matte Sculpting Powder