GUERLAINShalimar Philtre de Parfum Eau de Parfum hölgyeknek

GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum Eau de Parfum hölgyeknek
GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum Eau de Parfum hölgyeknek
50 ml
34 760Ft

69 520,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUR14158 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.

Leírás GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum
Összetétel

Folytatódik és új érzéki fejezet felfedezésére hívogat a végtelen szerelmi történet.

Sáh Dzsahán indiai uralkodó és szerelme, Mumtáz Mahal szenvedélyes szerelmi története annyira inspiráló, hogy egy újabb rendkívül addiktív illatot ihletett. Ez a Guerlain Shalimar Philtre de Parfum női Eau de Parfum, mely az örök szerelem fogadalmának tökéletes megtestesülése.

  • érzéki keleties illat
  • az ikonikus GUERLAIN Shalimar illat szabad követője
  • az illat lényegét tükröző csodálatos üvegcsében

Az illat összetétele
A bergamott, citrom és aromás levendula bevezető tónusai már rögtön a nyitányban gyönyört árasztanak. Pillanatokkal később a ragyogó jázminnal és rózsával kísért finoman púderes jegyek vonzzák magukhoz a figyelmet. Az illatkompozíció utolsóként kibontakozó alapillatában megjelenik a rendkívül érzéki egységet megteremtő tolu-balzsammal és pacsulival harmonikusan kísért vanília.

Az illat története
A Guerlain Shalimar Philtre de Parfum illatát a Guerlain márka udvari parfümmestere – Thierry Wasser – alkotta. Az eredeti Guerlain Shalimar illathoz hasonlóan az írisz bársonyosságát és a vanília érzékiségét hangsúlyozta benne. Így egy olyan kifinomult és rendkívül addiktív Eau de Parfum született, mely minden keleties illatjegy kedvelőjét azonnal meghódítja. A parfüm nevében a Shalimar szanszkrit szó, melynek jelentése „szerelem temploma“.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, levendula, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, nőszirom, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tolu balzsam, pacsuli, vanília
Az illat fajtája
orientális

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Shalimar Philtre de Parfum