GUERLAINShalimar Millésime Vanilla Planifolia Eau de Parfum hölgyeknek

GUERLAIN Shalimar Millésime Vanilla Planifolia Eau de Parfum hölgyeknek
GUERLAIN Shalimar Millésime Vanilla Planifolia Eau de Parfum hölgyeknek
50 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: GUR14413

Egy illat, amely a vanília – a parfümök világának ikonikus összetevője – előtt tiszteleg.

Burkolózzon olyan illatba, amely a vanília, a világ egyik legexkluzívabb esszenciája előtt hódol. A GUERLAIN Shalimar Millesime Vanilla Planifolia női Eau de Parfum a Guerlain márka mesteri tudásának újabb bizonyítéka, és egy exkluzív illatkompozícióban mutatja be a vaníliát. Ez az ékkő nem hiányozhat a keleti illatok szerelmeseinek gyűjteményéből.

  • keleties illat karakteres vaníliával
  • nagyon érzéki, gourmand illat limitált kiadásban
  • az üveg nyaka körüli bőrdísz a vanília jelenlétére utal

Az illat összetétele
Az első pillanatokban a bergamott nevű citrusféle és az ízletes mandula lép előtérbe. Utánuk már hamarosan az ízletes vaníliás jegyek kérnek teljes figyelmet, és az utolsó illatjegy lecsengéséig együtt maradnak Önnel. A legutolsó fázisban további összetevők teszik teljessé az illatélményt: közülük nem hiányozhat például a tiszta pézsma.

Az illat története
A vanília jellegzetes összetevője és elengedhetetlen része a Shalimar Eau de Parfumnek is. A Shalimar Millesime Vanilla Planifolia parfüm viszont már rendkívül bőséges, függőséget okozó mennyiségben prezentálja. Az illatkompozícióban a Guerlain egyedülálló tudása alkalmazásával előállított vaníliatinktúrát használnak, de nem maradhatott ki belőle a madagaszkári vaníliarudak alkoholos kivonata sem.

Az illathoz használt vaníliát kézzel, biogazdaságból takarították be. Ezután a Guerlain gyáraiban dolgozták fel őket – mégpedig olyan gépekkel, amelyek már a Shalimar illat születése óta, azaz körülbelül száz éve léteznek. Az üvegcse formatervezése megőrizte az 1925-ben Raymond Guerlain által bemutatott üvegcse elemeit.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandula
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vanília, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, Opoponax, vanília
Az illat fajtája
orientális

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.