GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum töltelék hölgyeknek

GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum töltelék hölgyeknek
GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum töltelék hölgyeknek
50 ml
22 690Ft

45 380,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUR2189 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 06. 17.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 06. 17.

Leírás GUERLAIN Shalimar
Összetétel

Ahogyan négy évszázaddal ezelőtt Sáh Dzsahán vágyakozott szíve választottja után, úgy fog Ön is romantikára vágyni, amint kinyitja ezt az üvegcsét. A női Guerlain Eau de Parfum a vágy és az örök szerelem megtestesülése, és tökéletesen kifinomult végeredményben vegyíti a gyengéd és karakteres elemeket.

  • elbűvölő keleties illat
  • azoknak a nőknek, akik érzékiségre vágynak
  • gyönyörű üvegcsében, amely kiemeli az illat jellegét

Az illat összetétele
A virágok és a bergamott friss hullámai viszik az illat fejjegyeit, amelyekhez lassan virágok triója keveredik: a rózsa, a jázmin és az írisz. A földes tonkabab és az egzotikus vaníliarúd gondoskodik róla, hogy legvégül minden összetevő egyetlen, harmonikus egésszé olvadjon össze. 

Az illat története
A Guerlain Shalimar nevében a „salimár” szót hordozza, ami szanszkritul szenvedélyes szerelmi történetet jelent. Ilyen történet játszódott le négy évszázaddal ezelőtt a sah és a hercegnő között, akinek az uralkodó aztán a Salimár-kerteket építtette.

A messze földön ismert kertben folyó vizek ihlették meg Raymond Guerlaint is 1925-ben, amikor megalkotta a parfüm gyönyörű üvegcséjét. Nem csoda, hogy ez aztán első díjat nyert a párizsi világkiállításon.

Összetétel

összetétel
vanília, bergamott, nőszirom
Az illat fajtája
orientális

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Shalimar