GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum hölgyeknek

24×
GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum hölgyeknek
GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum hölgyeknek
90 ml

Kód: GUR0662 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

GUERLAIN Shalimar parfüm leírása
Összetétel

Ahogyan négy évszázaddal ezelőtt Sáh Dzsahán vágyakozott szíve választottja után, úgy fog Ön is romantikára vágyni, amint kinyitja ezt az üvegcsét. A női Guerlain Eau de Parfum a vágy és az örök szerelem megtestesülése, és tökéletesen kifinomult végeredményben vegyíti a gyengéd és karakteres elemeket.

  • elbűvölő keleties illat
  • azoknak a nőknek, akik érzékiségre vágynak
  • gyönyörű üvegcsében, amely kiemeli az illat jellegét

Az illat összetétele
A virágok és a bergamott friss hullámai viszik az illat fejjegyeit, amelyekhez lassan virágok triója keveredik: a rózsa, a jázmin és az írisz. A földes tonkabab és az egzotikus vaníliarúd gondoskodik róla, hogy legvégül minden összetevő egyetlen, harmonikus egésszé olvadjon össze. 

Az illat története
A Guerlain Shalimar nevében a „salimár” szót hordozza, ami szanszkritul szenvedélyes szerelmi történetet jelent. Ilyen történet játszódott le négy évszázaddal ezelőtt a sah és a hercegnő között, akinek az uralkodó aztán a Salimár-kerteket építtette.

A messze földön ismert kertben folyó vizek ihlették meg Raymond Guerlaint is 1925-ben, amikor megalkotta a parfüm gyönyörű üvegcséjét. Nem csoda, hogy ez aztán első díjat nyert a párizsi világkiállításon.

Összetétel

összetétel
vanília, bergamott, nőszirom
Az illat fajtája
orientális

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Shalimar24