GUERLAINSamsara Eau de Parfum hölgyeknek

GUERLAIN Samsara Eau de Parfum hölgyeknek
GUERLAIN Samsara Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
44 810Ft

Spóroljon 13%
75 ml
38 900Ft

Raktáron | 51 866,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: GUR14252
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Élje át bármikor az ellenállhatatlan vonzerőt, amikor csak szeretné! A Guerlain Samsara Eau de Parfum nőknek olyan bájital, amely teljesíti ezt a vágyát. Az ylang-ylangról, a jázminról és a szantálfáról 1853 óta közismert, hogy együtt tökéletesen érzéki kombinációt alkotnak, és azóta számtalan nőnek szereztek már örömet.

  • elbűvölő keleties illat fás jegyekkel
  • azoknak a nőknek, akik szeretnének másokat lenyűgözni
  • a szantálfának köszönhetően nem lehet nem észrevenni

Az illat összetétele
A fejillat a jázmin romantikus jegyeivel szólal meg, amelyek ezután az ylang-ylang gyengéd virágaival egyesülnek. Később a virágos duó karakteres szantálfával keveredik, amely a fináléban az írisz virágával, szokatlan tonkababbal és klasszikus, édesen melengető vaníliával fonódik össze.

Az illat története
A Guerlain Samsara nem csak illata, hanem az üvegcséje története révén is izgalmas. Az elegáns méhmotívumot Pierre-François-Pascal Guerlain 1853-ban tervezte Eugénia császárnénak, III. Napóleon akkori felesége számára.

Az illatkompozíciót az is különlegessé teszi, hogy a szantálfa az alapja, amit annak idején ehhez a parfümhöz használtak a világon először ilyen mennyiségben.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, fás

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.