GUERLAINNahema Eau de Parfum hölgyeknek

GUERLAIN Nahema Eau de Parfum hölgyeknek
GUERLAIN Nahema Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
44 810Ft

Spóroljon 33%
75 ml
29 700Ft

Raktáron | 39 600,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: GUR14157
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Hogyan is tiszteleghetnénk a virágok királynője előtt, ha nem egy egyedülálló illattal? A Guerlain Nahema Eau de Parfum nőknek a rózsákat ünnepli. Egy titkos összetevőt is tartalmaz, ami egyenesen a páratlan virág belsejéből származik: egy forradalmi molekula, ami megismételhetetlenné teszi a Nahema illatát. Ez a parfüm igazi elixírként csábítja el az Ön és környezete érzékeit.

  • keleties illat virágos elemekkel, a rózsa hangsúlyos jegyeivel
  • minden igényes nő értékelni fogja, akinek van érzéke az eleganciához
  • a gazdag illatkompozíció társasági eseményeken mutatja a legjobb arcát

Az illat összetétele
Hunyja be a szemét, illatolja meg a parfümöt, és hagyja, hogy a legjobb minőségű, gondosan válogatott különböző rózsák bársonyos jegyei magukkal repítsék! Ezek az egyedülálló virágkivonatok hamarosan a jácint üde, zöld jegyeivel, valamint a zamatos őszibarack és az egzotikus golgotavirág édességével keverednek. Az utolsó fázisban a lágy szantálfa és a titokzatos pacsuli kezd illatozni, amelyek visszatérítik érzékeit a földre, és az otthon melegét idézik meg.

Az illat története
A Guerlain Nahema misztikus, virágos illata alkotója négy évi kemény munkáját igényelte, amíg végre sikerült tökélyre vinnie. Az eredmény pedig egy kifürkészhetetlen, bársonyos Eau de Parfum, amely a szimbolikus illatok alkotta Guerlain Patrimoine kollekció tagjai közé tartozik. Az aranyló folyadékkal teli üvegcséről a Guerlain ikonikus jele sem hiányozhat – a méhek, amelyből pontosan 69-et számolhat meg rajta.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
őszibarack, jácint, golgotavirág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.