GUERLAIN Météorites Perfecting Pearl Anti Dullness Base sminkalap a make-up alá a tökéletes bőrért

6×
GUERLAIN Météorites Perfecting Pearl Anti Dullness Base sminkalap a make-up alá a tökéletes bőrért
GUERLAIN Météorites Perfecting Pearl Anti Dullness Base sminkalap a make-up alá a tökéletes bőrért
Akció
30 ml
16 400Ft

54 666,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUR1882 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 04. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás GUERLAIN Météorites Perfecting Pearl Anti Dullness Base

Búcsúzzon el a szürke kinézettől és fogadja a hibátlan arcot.A friss gél összetétellel rendelkező Guerlain Météorites Perfecting Pearl Anti Dullness Base make-up alapozó a tökéletes arcbőrért egyedülálló gyémántport és gyöngyport tartalmaz.

Amikor az arcbőrrel találkozik, kialakít egy olyan réteget, amely maximalizálja a fény szétszórását, és elhomályosítja a hibákat.A púder és polimer tartalma ezenfelül hosszantartó matt hatásról gondoskodik és megszünteti az arcpírt.Ennek a luxusalapozónak utánozhatatlan ibolyaillata van, amely a bűvkörébe vonz, és bódító hatással van minden felvitel után.

Tulajdonságai:

 • felszívja a fölösleges faggyút és hosszantartóan mattá teszi az arcbőrt
 • elfedi a bőrpírt és egységesíti a színtónust
 • természetesen ragyogóvá teszi az arcbőrt
 • frissítő géles összetétele van
 • megszünteti a hibákat
 • finom ibolyaillattal

Összetétele:

 • többszínű gyöngyházas kapszulák – szétszórják az arcra verődő fényt
  és enyhén korrigálnak
 • Stardust technológia – gyémántpor mikrokapszulákban
  a tökéletes arcbőr effektusát kelti
 • abszorbeáló púderek és polimerek – hosszantartóan mattítanak és egységesítik az arcbőr felületét

Alkalmazása:
Az alapozót vigye fel reggel a rendszeres bőrápolás után külön, vagy a make-up felvitele előtt alapozóként.Kis mennyiséget melegítsen fel az ujjai közt, hogy a gyöngyök felolvadjanak, és azután kenje szét az arcbőrén.

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Météorites Perfecting Pearl Anti Dullness Base6