GUERLAIN Mad Eyes Contrast Shadow Duo kétoldalas szemceruza

GUERLAIN Mad Eyes Contrast Shadow Duo kétoldalas szemceruza
GUERLAIN Mad Eyes Contrast Shadow Duo kétoldalas szemceruza
árnyalat Warm Brown & Golden Brown 1.6 g
12 450Ft

12 450,00Ft / 1 db, áfával
Kód: GUR13312 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény a kozmetikumokra! A kosarában adja meg a 15notino kódot. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 04. 16.
Személyes átvétel
péntek 2021. 04. 16.

Leírás GUERLAIN Mad Eyes Contrast Shadow Duo
Tulajdonságok

Hangsúlyozza szemeit kontraszt színezésű szemfestékek segítségével.A Guerlain Mad Eyes Duo Stick kétoldalas szemceruza két bársonyosan finom szemfestéket rejt magában, melyekkel egy húzással tökéletes sminket varázsolhat.

Egyik felén gyengéd, világos árnyalat, a másikon telt, intenzív szín van.A szemfestéket kombinálhatja is, vagy használhatja csak az egyiket.Attól függően, hogy Ön egytermészetes sminkre vágyik-e, vagy sziporkázni szeretne egy estély alkalmával.

  • Tulajdonságai:
  • 2 szemfesték egy ceruzában – egyik felén sötétebb, a másikon világosabb színárnyalat
  • 24 órás tartósság – tökéletes tartósság reggeltől egészen éjszakáig
  • a szemfesték nem kenődik el, ellenáll a könnyeknek és a nedvességnek
  • bársonyos textúrája tökéletesen rátapad a szemhéjra
  • egyetlen húzással tökéletes sminket eredményez
  • könnyen eltávolítható

Alkalmazása:
→ A természetes lookért: A világosabb színárnyalatot vigye fel felső szemhéja teljes felületére. Ujjai segítségével kenje szét, még mielőtt megszáradna.
→ A kifejezőbb lookért: A világosabb színárnyalatot vigye fel a felső szemhéj egészére.Ujjai segítségével kenje szét, még mielőtt megszáradna.A sötét szemfestékkel rajzoljon vonalat a szempillák mentén.A belső szemcsücsökbe és a szemöldök alá vigyen fel világos színárnyalatot, amely világossá teszi tekintetét.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna
Konzisztencia
kemény
Hatás
matt, csillogó

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Mad Eyes Contrast Shadow Duo