GUERLAINMad Eyes Brow Framer szemöldökzselé

GUERLAIN Mad Eyes Brow Framer szemöldökzselé
GUERLAIN Mad Eyes Brow Framer szemöldökzselé
Akció
Spóroljon
16 000Ft

Spóroljon 35%
árnyalat 01 Blonde 2,5 ml
10 400Ft

416 000,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUR13318 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás GUERLAIN Mad Eyes Brow Framer
Tulajdonságok

A szemöldök az egész arcnak keretet ad. Ezért fontos, hogy mindig ápolt legyen. Ehhez a Guerlain Mad Eyes Eyebrow Pencil szemöldökformáló géles ceruza remek segítséget jelent, mivel gyengéden formázza a szemöldököt és biztosítja természetes terjedelmét.

A gél összetétele a sminkelési tulajdonságot az arcápolással társítja, így nemcsak szép, de tökéletesen táplált is lesz a szemöldöke.

Tulajdonságai:

  • biztosítja a szemöldök tökéletes megjelenését
  • formázza a szemöldököt és terjedelmesebbé teszi
  • erősíti és táplálja a szemöldököt
  • rugalmassá teszi a szemöldököt
  • egyszerűen felvihető
  • könnyen eltávolítható

Összetétele:

  • pamutkivonat – kisimítja és sűrűbbé teszi a szemöldök szálait
  • D-panthenol – erősíti és rugalmassá teszi a szőrszálakat
  • méhviasz – terjedelmet ad a szemöldöknek

Alkalmazása:
Első használata előtt legalább 20-szor fordítsa fejjel lefelé a terméket, hogy a gél eljusson az applikátorba. Várjon pár másodpercet, amíg a keféhez is elér. Ezután finom mozdulatokkal fésülje át vele a szemöldökét.

Tulajdonságok

Szín
szőke

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Mad Eyes Brow Framer