Guerlain Lingerie de Peau Cushionkompakt make-up fáradt bőrre SPF 25

Guerlain Lingerie de Peau Cushion kompakt make-up fáradt bőrre SPF 25
Guerlain Lingerie de Peau Cushion kompakt make-up fáradt bőrre SPF 25
Akció
Ingyenes kiszállítás
árnyalat 01N Très Clair/Very Light 14 g
10090Ft

Kód: GUR03702 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2020. 04. 02.
Csomagküldő – átvevőhely
már holnap csütörtök 2020. 04. 02.

Guerlain Lingerie de Peau Cushion termékleírás
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Guerlain Lingerie de Peau Cushion alapozó egységesíti az arcbőre színárnyalatát és elfedi az apróbb hibáit.

Tulajdonságok:

  • hidratál
  • revitalizál
  • egyszerű alkalmazás
  • napsugárzással szembeni védelmet nyújt

Használata:
Vigye fel gyengéd mozdulatokkal az alapozót az arcára az ujjaival, szivaccsal vagy ecsettel, majd kenje szét alaposan és egyenletesen.

Tulajdonságok

Konzisztencia
kompakt
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Alacsony
Nap elleni védelem
SPF

Guerlain a márkáról

A francia Guerlain a világ egyik legrégibb és leghíresebb parfümháza, és már csaknem kétszáz éve a szépség és a kreativitás a lételeme. A márkát 1828-ban alapították, és azóta is büszke arra, hogy valamennyi termékét kizárólag Franciaországban, ott is csak két helyen gyártja. A Guerlain sminkek és a prémium minőségű kozmetikumok Chartres történelmi városában, míg a tökéletes illatok Orphin-ben készülnek. Nem csupán a hagyományok, de a művészi know-how és a kidolgozott technológiák is ehhez a két helyhez kötik a vállalatot.

A történet Pierre-François P. Guerlain vegyésszel és újítóval kezdődött. Ő volt az, aki életet lehelt a márkába és minden tehetségét belefektette. Hamar kegyeibe fogadta a párizsi főnemesség, és nevét a 19. század közepén minden divatkörben ismerték. A Guerlain parfüm fogalommá és legendává vált, és ma is ugyanúgy ragyog az illatvilágban, mint közel 200 évvel ezelőtt. A Guerlain kozmetikumok is sok pompás dolgot rejtenek, melyek közül a Guerlain Météorites arcszínező gyöngyök az Ön kozmetikai felszerelésének is valódi kincseivé válnak majd.

Értékelés Guerlain Lingerie de Peau Cushion