GUERLAINLes Absolus d'Orient Musc Noble Eau de Parfum unisex

1×
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Musc Noble Eau de Parfum unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Musc Noble Eau de Parfum unisex
Spóroljon
64 500Ft

Spóroljon 39%
125 ml
39 160Ft

31 328,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: GUR10570 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 10. 25.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás GUERLAIN Les Absolus d'Orient Musc Noble
Összetétel

A parfümök világában a pézsma a legrejtélyesebb összetevők közé tartozik. Thierry Wassert, a neves parfümőrt ez a ritka alapanyag ihlette meg, amikor megalkotta a Musc Noble-t. Kompozíciója a ritka pézsma, más természetes anyagok és a messzi Kelet tájai előtt tiszteleg.

A Guerlain Les Absolus d'Orient Musc Noble Eau de Parfum üvegcséje a pézsma és a fenséges rózsa harmonikus társítását rejti. Uniszex illatának köszönhetően hölgyekhez és urakhoz is tökéletesen illik.

  • fás-virágos, pézsmás illat
  • uniszex illat – nőknek és férfiaknak
  • hétköznapi viseletre és különleges alkalmakra is

Az illat összetétele
Legelőször rózsaborsot, sáfrányt és gerániumot illatolhat. Utánuk rózsa és pézsma kezd illatozni – ez utóbbiban a finom, púderes fehér pézsma és a parfümkészítők által réges-régen használt intenzív, melengető, állatias pézsma replikája érezhető. Az alapillatot citrusok, cédrusfa és fehér ámbra jellemzik.

Az illat története
A Guerlain Musc Noble Eau de Parfum a Les Absolus d'Orient kollekció egyik tagja, amelynek alapvető jellemzője az elsőosztályú, természetes alapanyagok használata. A kollekció illatait a messzi Kelet ihlette, amiről az exkluzív üvegcsék is árulkodnak. A Musc Noble pézsmás illata 2018-ban látott napvilágot, illatkompozícióját pedig Thierry Wassernek köszönhetjük.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gólyaorr, sáfrányos szeklice, rózsabors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pézsma, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér ámbra, szuhar, cédrusfa
Az illat fajtája
virágos, fás, pézsmás

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Les Absolus d'Orient Musc Noble1