GUERLAINLes Absolus d'Orient Encens Mythique Eau de Parfum unisex

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Encens Mythique Eau de Parfum unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Encens Mythique Eau de Parfum unisex
125 ml
60 270Ft

48 216,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUR13180 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.

Leírás GUERLAIN Les Absolus d'Orient Encens Mythique
Összetétel

Fedezze fel a lenyűgöző keleti tájat és fedje fel legértékesebb titkait: a ritka ámbrát, faféléket és fűszereket. Az uniszex Guerlain Les Absolus d'Orient Encens Mythique Eau de Parfum a messzi Kelet varázsát rejti, és isteni érzelmekkel teli, titokzatos illatfátyolba burkolja Önt.

  • uniszex, pézsmás-keleties illat férfiaknak és nőknek
  • ritka, új-zélandi valódi ámbrát tartalmaz
  • az illatkompozíciót Thierry Wasser alkotta

Az illat összetétele
A kompozíció fejillatában a rózsa, a sáfrány és az aldehidek aromája szerez örömet az érzékeknek. Utánuk csipkebogyó, vetiver és pacsuli kezd illatozni. Az alapillatot, amely a legtovább marad a bőrön, melengető fás jegyek, tömjén és ritka valódi ámbra jellemzik.

Az illat története
A melengető Guerlain Les Absolus d'Orient Encens Mythique, amely a keleti tájak erejét és szépségét rejti magában, a Les Absolus d'Orient kollekció egyik tagja. A parfümőröket az a vágy vezérelte, hogy a legkiválóbb természetes összetevőket találják meg ehhez a kollekcióhoz. A Guerlain Les Absolus d'Orient Encens Mythique illatkompozícióját a neves parfümőr, Thierry Wasser alkotta. A parfümnek az egyik legexkluzívabb alapanyag kölcsönöz kivételes mélységet és édességet – a ritka, új-zélandi valódi ámbra.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
sáfrány, rózsa, aldehidek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vetiverfű, pacsuli, bogyó
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
ámbra, tömjén, fás tónusok
Az illat fajtája
orientális, pézsmás

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Les Absolus d'Orient Encens Mythique