GUERLAINJardins de Bagatelle Eau de Parfum hölgyeknek

GUERLAIN Jardins de Bagatelle Eau de Parfum hölgyeknek
GUERLAIN Jardins de Bagatelle Eau de Parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
75 ml
46 100Ft

Raktáron | 61 466,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: GUR14251
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

A Guerlain Jardins de Bagatelle Eau de Parfum tökéletes azoknak a nőknek, akik nem csak azért parfümözik magukat szívesen, hogy vonzóbbá váljanak a környezetük szemében, hanem a saját örömükre is. Az elbűvölően vidám illatkompozícióból a törékeny fehér virágok, a rózsa, a jácint és a nárciszok emelkednek ki, amivel lenyűgöz mindenkit, aki kedveli a természetet.

  • romantikus virágos illat tubarózsával
  • Jean-Paul Guerlain alkotta meg 1983-ban
  • a Bois de Boulogne-ban található Château de Bagatelle kastély kertje ihlette

Az illat összetétele
A Jardins de Bagatelle szellős, tiszta és szikrázó illat. A fehér virágok csokrát idéző szívillatban neroli, jázmin és gardénia rejtőzik. Az alapillat legfontosabb jegye a tubarózsa, amit fás jegyek emelnek ki.

Az illat története
Az illatot egy apró kastély kertjei ihlették, ami mindössze 64 nap alatt épült fel a Bois de Boulogne-ban Marie Antoinette kívánságára. A kastélykertet akkoriban nagyon bolondosnak tartották, de hamarosan közel s távol a legromantikusabb hely lett belőle.

A romantikus illatban a főszerep a tubarózsáé, amelynek vágyfokozó hatásait már XVI. Lajos is ismerte. A király tubarózsával illatosította a kastély tereit, hogy leleplezze a terhes nőket, akik akkoriban nemkívánatos személynek számítottak az udvarban. A várandós nők számára ugyanis annyira kellemetlen volt a tubarózsa aromája, hogy elájultak tőle.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gardénia, keserűnarancs, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, tubarózsa
Az illat fajtája
virágos

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.