GUERLAINInsolence Eau de Toilette hölgyeknek

1×
GUERLAIN Insolence Eau de Toilette hölgyeknek
GUERLAIN Insolence Eau de Toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
38 000Ft

Spóroljon 42%
75 ml
21 670Ft

28 893,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUR10625 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2021. 10. 27.

Leírás GUERLAIN Insolence
Összetétel

Fedezze fel egyénisége érzéki oldalát és legyen minden helyzetben elegáns, ugyanakkor csábító! A Guerlain Insolence Eau de Toilette hölgyeknek lágyan virágos-citrusos jegyeivel kápráztatja el önt, amelyek egy virágzó ibolyák borította tavaszi mezőre repítik el.

  • virágos-gyümölcsös illat
  • eleganciára és luxusra vágyó hölgyeknek
  • nappali és esti használatra egyaránt alkalmas

Az illat összetétele
Az első illatolás során a citrusos bergamott és az érett, rózsaszín málna jegyei mutatkoznak meg elsőkként. Az utánuk következő, finom akkordokat is biztosan felismeri, mert ezekben a friss rózsa és a bódító ibolya dominálnak. A harmonikus egészhez a pézsma, a nőszirom, a szantálfa és a tonkabab is hozzájárul, amelyeknek köszönhetően még jobban megszereti ezt az illatot.

Az illat története
A Guerlain Insolence Eau de Toilette-et 2006-ban mutatták be, reklámarca pedig Hilary Swank színésznő lett. Az illat mellett egyedi tervezésű, rózsaszínes árnyalatú üvegcséje is mindenkit elvarázsol.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Insolence1