GUERLAIN Idylle Eau de Toilette hölgyeknek

5×
GUERLAIN Idylle Eau de Toilette hölgyeknek
GUERLAIN Idylle Eau de Toilette hölgyeknek
50 ml

Kód: GUR0257 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

GUERLAIN Idylle parfüm leírása
Összetétel

Ne érezzen semmi mást, csak az odaadást és gyengédséget, amik az idilli szerelemben uralkodnak el Önön! Ezzel a felhívással simogatja az érzékeket a Guerlain Idylle Eau de Toilette nőknek. Vidám illata olyan, mint egy csodálatos virágcsokor, amivel a kedvese szerelemet vall. Élje át újra és újra a szenvedélyes érzelmektől fűtött gyönyörű perceket!

  • finom virágillat chypre elemekkel
  • időtlen aroma, teli boldogsággal és érzékiséggel
  • azoknak a nőknek, akiket a szíve vezérel

Az illat összetétele
Az illatkompozíciót a bőrre lassan hulló virágszirmok nyitják: a gyengéd gyöngyvirágot, a bódító bazsarózsát és a bájos fréziát a csábító fehér orgona teszi teljessé. Utánuk a gyönyörű, virága teljében lévő bolgár rózsa illatát érezheti, amelyet a titokzatos jázmin jegyei festenek alá. A legtovább, egyben a legintenzívebben az egzotikus pacsuli és melengető fehér pézsma alkotta chypre akkordot érezheti a bőrén.

Az illat története
A Guerlain Idylle olyan, mint egy csokor virág, amit nagy gonddal gyűjtöttek a szeretett nő számára. Az illatban a kézzel szedett bolgár rózsa játssza a főszerepet, amit Thierry Wasser parfümőr csodásan egyedülálló aromája miatt választott ki. A hihetetlenül vonzó és időtlen illat tökéletes koronája lehet bármelyik hölgy szépségének, hiszen szerelmes légkörrel veszi őt körül.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyöngyvirág, fehér orgona, bazsarózsa, frézia
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, bolgár rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fehér pézsma
Az illat fajtája
virágos, chypre

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Idylle5