Guerlain Rouge G de GuerlainRúzskupak tükörrel

Guerlain Rouge G de Guerlain Rúzskupak tükörrel
Guerlain Rouge G de Guerlain Rúzskupak tükörrel
Akció
Ingyenes kiszállítás
Rosy Nude
4460Ft

Kód: GUR11149 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 01.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 01.

Guerlain Rouge G de Guerlain termékleírás

Hangolja össze a legapróbb részleteket is. Igazítsa a Guerlain Rouge G rúzst a saját stílusához és élvezze ezt a remek kiegészítőt, ami ráadásul szinte ékszernek néz ki, így a toalettasztal és minden kozmetikai táska díszére is válik.

A Guerlain márka tudja, hogy minden nő kivételes. Ezért megalkotta az első rúzst, amit a fedele segítségével teljesen önmagához igazíthat, hogy mind az ízlésének, mind az egyéniségének megfelelő legyen. A Guerlain Rouge G de Guerlain rúzs fedelének több design változata is van, így azt választhatja, amelyik a legjobban megérinti önt.

Tulajdonságai:

  • fényűző, stílusos és praktikus kiegészítő
  • a fedél részét képező tükör bárhol és bármikor megkönnyíti a használatát
  • a Guerlain rúzsok 3 típusával kompatibilis – Matte, Satin, Electric

Használata:
Először válassza ki a Rouge G de Guerlain széles színválasztékából a rúzst. A matt hidratáló (Matte), a szaténos (Satin) és a fémes hatású (Electric) rúzsok közül választhat. Ezután egészítse ki az ízlésének megfelelő, tükrös fedéllel.
(Ez a fedél a Rouge G de Guerlain ápoló ajakrúzs régi változatával nem kompatibilis.)

Guerlain a márkáról

A francia Guerlain a világ egyik legrégibb és leghíresebb parfümháza, és már csaknem kétszáz éve a szépség és a kreativitás a lételeme. A márkát 1828-ban alapították, és azóta is büszke arra, hogy valamennyi termékét kizárólag Franciaországban, ott is csak két helyen gyártja. A Guerlain sminkek és a prémium minőségű kozmetikumok Chartres történelmi városában, míg a tökéletes illatok Orphin-ben készülnek. Nem csupán a hagyományok, de a művészi know-how és a kidolgozott technológiák is ehhez a két helyhez kötik a vállalatot.

A történet Pierre-François P. Guerlain vegyésszel és újítóval kezdődött. Ő volt az, aki életet lehelt a márkába és minden tehetségét belefektette. Hamar kegyeibe fogadta a párizsi főnemesség, és nevét a 19. század közepén minden divatkörben ismerték. A Guerlain parfüm fogalommá és legendává vált, és ma is ugyanúgy ragyog az illatvilágban, mint közel 200 évvel ezelőtt. A Guerlain kozmetikumok is sok pompás dolgot rejtenek, melyek közül a Guerlain Météorites arcszínező gyöngyök az Ön kozmetikai felszerelésének is valódi kincseivé válnak majd.

Értékelés Guerlain Rouge G de Guerlain