GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq Eau de Cologne unisex

GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq Eau de Cologne unisex
GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq Eau de Cologne unisex
100 ml
21 090Ft

21 090Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUR0776 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 03. 02.
Személyes átvétel
kedd 2021. 03. 02.

GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq parfüm leírása
Összetétel

Olyan friss, mint a tavaszi reggel, olyan könnyű, mint a lágy szellő, és annyira élénkítő, hogy jobban felébreszti, mint a kakaskukorékolás. Az uniszex Guerlain Les Colognes Eau de Cologne du Coq Eau de Cologne, amely a reggel hangulatát idézi meg, és a kakasmotívummal tiszteleg Franciaország előtt, pont ilyen.

Uniszex illatkompozíciójának köszönhetően az Eau de Cologne férfiaknak és nőknek is jól áll. Eau de Toilette, parfüm, illetve parfümkivonat kombinációban is remekül megállja a helyét.

  • friss, aromás citrusos illat
  • férfiak és nők által is viselhető uniszex Eau de Cologne
  • Aimé Guerlain alkotta meg 1894-ben

Az illat összetétele
Ebben a friss Eau de Cologne parfümben a citrom, narancs és bergamott zamatosan citrusos illatát érzi majd, mégpedig a rozmaring és az összetéveszthetetlen levendula aromás illatával kiegészítve.

Az illat története
A Guerlain márka már 1853 óta nagy figyelmet fordít az Eau de Cologne illatokra. Elsőként az Aimé Guerlain alkotta Eau De Cologne du Coq született meg 1894-ben. Illatkompozíciója a tavaszi reggel frissességét rejti. A parfüm a 69 méhecske motívumával díszített, ikonikus üvegcsében talált menedékre.

Összetétel

összetétel
bergamott, rozmaring, levendula
Az illat fajtája
citrusos

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq