GUERLAINChant d'Arômes Eau de Toilette hölgyeknek

GUERLAIN Chant d'Arômes Eau de Toilette hölgyeknek
GUERLAIN Chant d'Arômes Eau de Toilette hölgyeknek
75 ml
39 090Ft

Raktáron | 52 120,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: GUR14161
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Ugye Önnek is tetszene, ha mindennap kaphatna egy szerelemből ajándékozott virágcsokrot? Ez az elképzelés tükröződik a GUERLAIN Chant d’Arômes női Eau de Toilette-ben, hiszen Jean-Paul Guerlain a menyasszonyának alkotta, hogy a legkülönfélébb virágokkal valljon neki szerelmet.

  • chypre illat virágos és fás jegyekkel
  • a tavaszi és őszi hónapokra tökéletes illat
  • 1965-ben alkották meg

Az illat összetétele
A kezdeti, citrusos jegyeket ízletes szilva és üde aldehides jegyek emelik ki, amelyek bájos gardéniával alkotnak kontrasztot. Az érzéki lonc és az ilang-ilang érzéki jegyei aromás szegfűszeggel és jázminnal keverednek a szívillatban. Az alapillatot a szantálfa, a vanília, a benzoeviasz, a vetiver és a csábító tömjén melengető jegyei alkotják.

Az illat története
A Guerlain Chant d’Arômes egy bűbájos tavaszi virágcsokrot testesít meg az illatok világában. Az Eau de Parfum alkotóját a virágok nyelve ihlette: alkotás közben az egyes fajtákhoz kapcsolódó egyedülálló szerelmi jelentésre támaszkodott. A Chant d’Arômes további érdekessége, hogy a 60-as években a párizsi bálok ifjú elsőbálozóinak kínálták.

A Chant d’Arômes Eau de Parfum a Guerlain Legendary kollekció része, amelyet már több mint 100 éve formálnak a parfümőrnemzedékek. Ez az üde illat egy jellegzetes fordított szívvel díszített, szecessziós jegyeket viselő üvegcsében rejtőzik.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrusok, szilva, gardénia, aldehidek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, lonc, szegfűszeg, ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
heliotrop, benzoin, vetiverfű, vanília, szantálfa, tömjén
Az illat fajtája
virágos, chypre

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.