Guerlain Aqua Allegoria Pampleluneeau de toilette hölgyeknek

4×
Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune eau de toilette hölgyeknek
Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune eau de toilette hölgyeknek
24100Ft

Spóroljon 11%
75 ml
21380Ft

Kód: GUR0596 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 11. 20.
Személyes átvétel
szerda 2019. 11. 20.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune parfüm leírása
Összetétel

Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune eau de parfum tiszteleg a természetes szépség, nőiesség és elegancia előtt. Tökéletesen támogatja az Ön természetes báját és fesztelen eleganciáját.

  • citrus illat
  • modern, öntudatos nőnek
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Fej
bergamott
Szív
feketeribizli levele, keserűnarancs, petitgrain
Alap
pacsuli, vanília
Az illat fajtája
citrusos

Guerlain a márkáról

A francia Guerlain a világ egyik legrégibb és leghíresebb parfümháza, és már csaknem kétszáz éve a szépség és a kreativitás a lételeme. A márkát 1828-ban alapították, és azóta is büszke arra, hogy valamennyi termékét kizárólag Franciaországban, ott is csak két helyen gyártja. A Guerlain sminkek és a prémium minőségű kozmetikumok Chartres történelmi városában, míg a tökéletes illatok Orphin-ben készülnek. Nem csupán a hagyományok, de a művészi know-how és a kidolgozott technológiák is ehhez a két helyhez kötik a vállalatot.

A történet Pierre-François P. Guerlain vegyésszel és újítóval kezdődött. Ő volt az, aki életet lehelt a márkába és minden tehetségét belefektette. Hamar kegyeibe fogadta a párizsi főnemesség, és nevét a 19. század közepén minden divatkörben ismerték. A Guerlain parfüm fogalommá és legendává vált, és ma is ugyanúgy ragyog az illatvilágban, mint közel 200 évvel ezelőtt. A Guerlain kozmetikumok is sok pompás dolgot rejtenek, melyek közül a Guerlain Météorites arcszínező gyöngyök az Ön kozmetikai felszerelésének is valódi kincseivé válnak majd.

Értékelés Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune