GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Salvaggia Eau de Toilette hölgyeknek

2×
GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Salvaggia Eau de Toilette hölgyeknek
GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Salvaggia Eau de Toilette hölgyeknek
Új
125 ml
42 170Ft

33 736,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: GUR14125 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Salvaggia
Összetétel

Lágy, akár a fűszálak susogása, és ellenállhatatlan, mint egy csokor vadvirág.

A vadvirágok szépségét és illatát csak egy pillanatra tudtuk megszelídíteni, hogy üvegcsébe zárhassuk a Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia női Eau de Toilette-hez. Ez az illat lenyűgözi az érzékeit, ha Ön éppen a valódi természet lüktetésére vágyik.

A bergamott zamatos gyümölcse az Aqua Allegoria kollekció szíve. Ez a gyümölcs frissen citrusos-virágos aláfestést visz a kompozícióba, „Kalábria zöld aranyának” is szokták nevezik. Bája és egyedisége végre teljes valójában mutatkozhat meg az Aqua Allegoria illataiban.

  • friss, virágos illat
  • gyönyörű megjelenésű flakon a méhsejtek jellegzetes mintázatával
  • kombinálható az azonos termékcsaládba tartozó illatokkal

Az illat összetétele
Az első illatolás után ibolyát és a görögdinnye élénk tónusait érezheti. Hamarosan teljes valójukban mutatkoznak meg a fehér narancsvirág és a jázmin ragyogó jegyei, amelyeket vadvirágos akkord tesz teljessé. A púderes lecsengésű nőszirom és a fehér pézsma tiszta jegyeinek hullámain az illat lassan úszik el, és egészen a teljes lecsengésig érezhető.

Az illat története
Az Aqua Allegoria örömteli, üde és nem utolsósorban csodás színű Eau de Toilette-jeinek kollekciója 2021-ben a Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia illatával bővült. Létrejöttét nem másnak, mint Thierry Wassernek köszönhetjük, aki amellett, hogy parfümőr, fáradhatatlan felfedező is: beutazza a világot, hogy alkotásaihoz természetes kincsekre leljen.

A Notino tippje:
Ha egyedi illatra vágyik, amely tökéletesen összeolvad személyiségével, társítsa a Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia Eau de Toilette-et a Bergamotte Calabria, Rosa Rossa, Granada Salvia vagy Flora Cherrysia illattal az Aqua Allegoria kollekcióból. Az illatokat egymást követően és azonos mennyiségben vigye fel.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.

Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
görögdinnye, ibolya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, narancsfa virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, nőszirom
Az illat fajtája
virágos

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Aqua Allegoria Flora Salvaggia1