GUERLAINAqua Allegoria Bergamot Shower Gel tusfürdő gél unisex

GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamot Shower Gel tusfürdő gél unisex
GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamot Shower Gel tusfürdő gél unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
19 500Ft

Spóroljon 21%
200 ml
15 390Ft

Raktáron | 7 695,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: GUR11111
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Váltóztassa különleges élménnyé mindennapi tusolását vagy fürdőjét, melyre egész nap örömmel fog várakozni. A páratlan GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamot Shower Gel tusoló készítmény kellemes illattal itatja át bőrét és megörvendezteti érzékeit.

Tulajdonságok:

  • az illattal együtt megfelelő ajándékként
  • helyreállítja a bőr komfortérzetét
  • bársonyosan finommá és selymessé teszi a bőrt

Összetétel

összetétel
fűszer, bergamott, petitgrain
Konzisztencia
gél

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.