GUERLAINAprès L'Ondée Eau de Toilette hölgyeknek

GUERLAIN Après L'Ondée Eau de Toilette hölgyeknek
GUERLAIN Après L'Ondée Eau de Toilette hölgyeknek
75 ml

Kód: GUR14163 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás GUERLAIN Après L'Ondée
Összetétel

A virágos és a púderes jegyek friss kompozíciója, amely felébreszti fantáziáját.

Ismeri Ön is azt a felemelő érzést, amikor megérzi a reggeli eső utáni bódító frissességet és megpillantja a vizes pázsiton tükröződő meleg napsugarakat? Éppen ezt a varázslatos pillanatot idézi fel Önnek a GUERLAIN Après L’Ondée női Eau de Toilette, amely a márka kivételes örökségére és a már 1828 óta őrzött titkos összetevőire utal.

  • púderes-virágos illat
  • bájos, finom, méltóságteljes
  • nappali és esti viseletként is megfelelő

Az illat összetétele
Az Après L’Ondée illat friss kompozícióját az intenzív ánizs nyitja, amelyre fokozatosan épül a púderesen fűszeres, virágos keverék. Érkeznek a bársonyos illatú írisz, a finom szegfű és egy csipetnyi vanília édessége. A nagyon összetett illat a reggeli harmattal borított füves pázsiton sétálás pillanatait idézi fel.

Az illat története
A GUERLAIN Après L’Ondée a Guerlain Legendary kollekció része. Parfümőrök öt generációja által alkotott jelképes illatokra épült. Ez a kollekció a Guerlain márka történelme és öröksége előtt tiszteleg, valamint annak értékrendje előtt. Nem hiányozhat közülük a bátorság és a felfedezőkedv sem.

Jacques Guerlain alkotta meg az Après L’Ondée illatot 1906-ban, és az eső utáni napsütést ünnepli. Népszerű ikonikus üvegcséjét, amelyet bátyja Raymond Guerlain tervezett, egy fordított szív alakú kupak díszíti, amely a finom, szecessziós elemekkal gazdagított romantikát idézi. Az Après L’Ondée Eau de Toilette 2021-ben került bemutatásra.

Fontos figyelmeztetések

Tűzveszélyes.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, virágos

GUERLAIN a márkáról

Időtlen know-how, folyamatos kutatás, innováció és tökéletesítés, merész alkotók, legendás alkotások és a márka szimbólumát jelentő szépség kultúrája. Ezt képviseli a Guerlain luxus parfümház, melynek története még 1828-ban kezdődött.

A Guerlain parfümök és kozmetikumok már kezdetektől fogva Franciaországban készülnek. Gyártásukban a kézművesség, a csúcstechnológia, valamint a környezet és a társadalom iránti felelősségvállalás egyidejűleg van jelen. Az ügyfelek szépsége, valamint a természet és bolygónk védelme érdekében a Guerlain csapata napról napra a luxus fejlesztésén és a fenntartható kozmetikumokon dolgozik. Az értékes know-how miatt a Francia Gazdasági és Ipari Minisztérium „Living Heritage Company“ díjban részesítette a Guerlain márkát.

190 év alatt a Guerlain 1100 illatot adott a világnak. A Guerlain parfümőrök ötödik generációját Thierry Wasser képviseli, aki utazásai során, a helyi lakosságot és a természetet mindig tiszteletben tartva, világszerte a legkülönlegesebb természetes alapanyagokat kutatja fel a luxusillatok előállításához.

Tanulmányozza át a Guerlain termékek széles választékát a Mon Guerlain, L’Homme Idéal és Aqua Allegoria parfümöktől, a L’Essentiel Foundation alapozón át, a Terracotta bronzosító púderig, illetve az ikonikus Météorites púdergyöngyökig.

Értékelés GUERLAIN Après L'Ondée