GucciGuilty Pour Homme ajándékszett VI. uraknak

Gucci Guilty Pour Homme ajándékszett VI. uraknak
Gucci Guilty Pour Homme ajándékszett VI. uraknak
28 560Ft

28 560,00Ft / 1 db, áfával
Kód: GUC05346 | Raktáron

Eau de Parfum 90 ml + Eau de Parfum 15 ml

1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 29.

Leírás Gucci Guilty Pour Homme
Összetétel

Az otthonán kívül, utazásai során sem kell elbúcsúznia az illatától.A férfi Gucci Guilty Pour Homme parfüm-szett a teljes verzión kívül tartalmaz egy miniatűrt is az illatból, melyet könnyedén odacsomagolhat a poggyászához, s így mindig kéznél lesz.

Tulajdonságok:

  • tartalmazza a teljes mértékű illatot és annak miniatűr változatát is
  • ajándéknak kiváló
  • minden férfinak örömöt szerez
  • mindennapos viselésre alkalmas

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 90 ml
  • Eau de Parfum 15 ml

Összetétel

Az illat fajtája
aromás, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Gucci a márkáról

Progresszív, innovatív és irányadó - a Gucci márka már csaknem száz éve formálja a divatvilágot. Modern és eklektikus termékei az olasz kézműves művészet csúcsát jelentik, melyek minőségét és részletekre való odafigyelését szinte lehetetlen túlszárnyalni. 

Minden egy szerény férfival, Guccio Guccival kezdődött, aki 1921-ben bőrfeldolgozó műhelyt alapított. Valószínűleg akkor eszébe sem jutott, hogy pont egy olyan divatlegendának adott nevet, mely egyszer meghódítja a világot.

Napjainkban a Gucci márka nem csak a divatbemutatók kifutóin tündököl, de a kollekciója további kiegészítőkkel, valamint kozmetikumokkal és parfümökkel is bővült. Ezek közül minden bizonnyal az egyik legismertebb a Gucci Guilty aromás férfi illat és a romantikus virágos Gucci Bloom női illat.

A jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele elképzelései alapján a Gucci márka újrafogalmazta a 21. század luxusát és megerősítette a világ egyik legkeresettebb divatházának pozícióját.

Értékelés Gucci Guilty Pour Homme